Tästä syystä energiasta ei voi puhua irrallaan sen käytön tarkoituksesta

Tästä syystä energiasta ei voi puhua irrallaan sen käytön tarkoituksesta

Energiakysymys ei ole irrallaan sen tarkoituksesta – eikä ole mielekästä puhua energiapolitiikkaa tilastoinakaan ilman energian tai raaka-aineidenkaan tarkoitusta.

Kun esimerkiksi siirrytään kokonaan kaupunkien yksityisautoilusta pois pyöriin ja sähköpyöriin – putoaa teollisuuden energiatarve kovasti – jolloin tuuli- ja aurinkovoiman SUHTEELLINEN osuus energiasta nousee.

Kun se vähentynyt energiantarve tietysti tarkoittaa niiden energiamuotojen leikkaamista jotka ovat ympäristölle haitallisia. Eikä siis tuuli- ja aurinkoenergian leikkaamista.

Samoin kun tuotteista tehdään joka osaltaan korjattavia lisäten tuotteiden käyttöikää.

Näin se vihreä ajattelu toimii kun se katsoo energian ja raaka-aineiden käytön tarkoitusta ja vähentää sieltä kautta ympäristöhaitallisen energian tarvetta.

+1
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu