Teknologiaan yli-investoinnit on Suomen jatkuva riesa

Teknologiaan yli-investoinnit on Suomen jatkuva riesa

Esimerkit

1. Rakentamiseen yli-investointi muka kansantaloustuotolla – tuotti ylirakentamista josta syystä myymättömiä asuntoja ja paljon rakennusalan työttömiä – osoituksena siitä ettei yli-investointi rakentamiseen tuota kansantalouteen mitään vaan päinvastoin miinusta – sillä yli-investoinnin seuraukset syö muualta kansantaloutta – eli käytännössä vientituloista suuri osa menee rakentamisen yli-investointien paikkaamiseen. Ja sitten sekin revitään aineettomien arvojen aloilta ja ihmisiä vaikeuksiin ajamalla.

Ja teknologiatulot paikkailee teknologiapöljäilyjä kun ei ymmärrä mitä tekee ja psykopaattisesti palkallaan maksettujen ekonomistien ja valtiovarainministeriön suulla panee syyt julkisen sektorin niskoille ja maksattaa koko paskan heikoimmilla.

2. Ääliömäisemmistä ääliömäisin kokoomuslainen – josta pitää kansan rangaista kokoomusta 5 prosentin kannatuspudotuksella -muka kansantaloustuottava silkka huijaus – lisää 5 prosenttia pois kokoomuksen kannatuksesta – että 7 miljardia Tampere-Helsinki ja Tampere-Turku raidehankkeisiin jossa – äääh – muutaman kymmenen minuutin matka-ajan lyhennys – taas 5 prosenttia kokoomukselta – muka palauttaisi 7 miljardin investoinnit kansantalouteen takaisin ja vielä voittoakin.

Tämä Suomen kotikutoinen pokeripoytätasoinen poliitikkojen teknologioihin yli-investointipöljäily on järkyttävää – etenkin kun se vetoaa johonkin hämärään muka vientituottoon.

Herätkää jo tästä pöljäilystä.

Teknologiainvestoinnit pitää saada järjellisiin ja eettisiin raameihin.

Tämä maailma ei enää teknologiaan lisää satsaamalla parane. Se on varma.

Aineettomat arvot on ainoa oikea ohjaava suunta.

eerojuhani vaarala

Näyttääkö Israel testaavan väkivallan hyväksyttävyyden ja ihmisarvon määrittelyn rajoja.

Nämä asiat pitää määritellä ja tehdä selväksi ohjenuoraksi demokraattisessa lännessä.

Eikä niille voi olla paikallista soveltamisliikkuvuutta.

***

Mikä on julkisen ja yksityisen terveydenhuollon ero.

Molemmat haluaa saada asiakkaan terveeksi - mutta julkinen terveydenhuolto ei pyri saamaan asiakkaan rahoja.

On toinenkin ero - yksityinen terveydenhoito haluaa asiakkaaseen pitkän asiakassuhteen jossa se asiakas on siitä riippuvainen - julkinen ei taas halua sellaisia riippuvuuksia vaan päinvastoin - sillä yksityinen pyrkii saamaan rahaa, julkinen säästämään sitä.

https://yle.fi/a/74-20093391

***

Olen useita kertoja kirjoittanut että monoviljely on pelloilla välttämätöntä ruokaturvan vuoksi - mutta yhtä välttämätöntä olisi että peltojen välissä olisi yhteensä 4 m levyiset niittykaistat ja puitakin - se olisi monimuotoisuustemppu - ja estäisi muuten ravinteidenkin ja lannoitteiden valumisen ojiin kun niittykaistale nappaa ne ennen sitä käyttöönsä.

Siis hyvä monimuotoinen keino turvata pölyttäjät kuin puhdistaa jokia, järviä kuin Itämertakin.

**

Ohjaako silmitön viha liikaa Israelin johtoa sokeuttaen sitä faktoille ja win-win vaihtoehtojen näkemiselle.

https://yle.fi/a/74-20095309

***

Mitä jos perustetaan monimuotoisuusdynaaminen puolue ajatusteni varaan

Jos puolue perustetaan minun luovien visioitteni ja analyysieni varaan - niin minä en olisi asiassa muu kuin tausta-ajattelija ja osaltani operaatiosuunnittelija.

En siis puolueen puheenjohtaja enkä edes aiemmin blogissa esitettyä enempää aloitteentekijäkään.

Muiden pitää kokea että jo tähän asti esittämissäni linjoissa on ajatusta ja haluavat lähteä niitä toteuttamaan.

Minulle riittää se vaiva mitä nytkin teen että kehittelen visioita ja analysoin asioita. Siinä on 70 vuotiaalle kyllin puuhaa.

Ja olisin yhtä lailla jäsen kuin muutkin ja voin lähteä puolueesta kävelemään jos siltä tuntuu.

Ps.En minä yritä vaan.muut yrittää sitä puoluetta – minä tuen sitä ja annan ideologiaa.

Niin se menee.

Mutta sillä puolueella on varmasti ohjelma joka on 1. Uniikein ja 2. Joka kehittyy jatkuvasti kun analysoin asioita ja luon käsityksiä 3. Siksi se puolue on sellainen jolta ei seurattavuus lopu

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu