Tuliko Helsingin Sanomille talouselämältä käsky – vääristäkää sisältö otsikolla

Tuliko Helsingin Sanomille talouselämältä käsky – vääristäkää sisältö otsikolla

Hesarin otsikko

” Marinin hallitus käänsi suomalaisen talouspolitiikan suunnan ja hyväksyy reippaan velanoton
Hallitus pystyy työllisyystoimillaan ja veronkorotuksilla rahoittamaan itse päättämiään menolisäyksiä. Suomen runsasta velanottoa hallitus ei silti juuri hillitse, kirjoittaa analyysissaan HS:n politiikan toimittaja Teemu Muhonen. ”

********

Ja ote jutusta.

” Keskuspankkien elvyttävä rahapolitiikka on pitänyt Suomen ja monen muun valtion lainoista korkomenot matalina, mikä vuoksi nopeakaan velkaantuminen ei ole ollut ongelma.

Myös Marinin hallitus laskee sen varaan, ettei julkisen velkataakan pysyvästä kasvusta tule ongelmaa tälläkään vuosikymmenellä. Lähtökohtana on, että talouskasvun tukeminen on lopulta tärkeämpää kuin velanoton vähentäminen.

Näyttääkin todennäköiseltä, ettei velkaantumisesta tule Suomelle välitöntä rasitetta ainakaan vielä tämän hallituskauden aikana. ”

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu