Tuo on pelottelua, yritystä pitää länsi Putinin manipulatiivisen pelon vallassa

Tuo on pelottelua, yritystä pitää länsi Putinin manipulatiivisen pelon vallassa

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/vladimir-putinilta-tuli-todella-todella-huono-uutinen/ae52303e-63de-4ac7-97ad-1e9cf5f81beb

Jossa Putin on onnistunut tyrmistyttävän hyvin – niin että länsi saa hävetä silmät päästään mihin se on taipunut – etenkin kun on nähty miten surkea paraatitason armeija Venäjällä on.

Lännen Venäjä rupusakkiarmeijalle pelottelulle taipumisia

1. Venäjän ei tarvitse itse vartioida rajojaan – Suomen itärajallakin on niin heikko sotilasvoima Venäjällä että Suomi voisi paahtaa halutessaan yhtäsoittoa itäsuunnassa jäämerelle asti sotavoimineen. Länsi vartioi Venäjän rajat.

2. Mainilan laukauksilla pelottelu – riittää kun Venäjä sanoo valheellisesti että Venäjän puolelle on ammuttu jostain – niin heti iskee lännessä päälle Mainilan laukausten traumakauhu – eikä länsi missään tapauksessa tee mitään sen suuntaista – sen sijaan Venäjä kusee pilkallisesti samassa asiassa länttä silmään ylittelemällä jatkuvasti hävittäjillä muiden maiden rajoja.

Mainilan laukausethan oli tykinlaukauksia jotka Venäjä itse ampui Mainilan kylään Venäjän puolella saadakseen tekosyyn hyökätä Suomeen

2. Kun venäläiset sotilaat tulevat laittomasti toiseen maahan – Krimille ja Moldovaan mm.

Niin länsi on opetettu kuin tyhmä koira siihen ettei siihen maahan saa tulla muiden maiden joukkoja – ei vaikka kyseinen maa laillisesti voisi sitä pyytää. Vittu mitä paskaa länneltä.

Ensimmäinen ehto Venäjän lyömisessä on se ettei sitä pidä pelätä – vaan Venäjä pitää saada pelkäämään.

Ehkä hyvä keino on se että länsi etenisi 20 km joka suunnalta Venäjän rajojen yli ja ottaisi maakaistaleen panttivangiksi.

Venäjä ja Putin pitää saada pelkäämään ja oikein todella – ja saahan sen. Noin surkeasta Venäjän armeijasta ei ole lännen sotavoimien kohteena mihinkään.

Putin voi dramatisoida jotain saadakseen lietsottua pelkoa. Mutta siihen pitää vastata saamalla Venäjä pelkäämään. Eikä siihen tatvitse ydinaseita. Kyllä siihen riittää jo lännen yhteisvoimin tekemä eteneminen Suomen itärajan yli itäsuunnassa Jäämerelle asti. Ja pitää se panttivankina. Ja jos Venäjä ei usko ja lähde Ukrainasta – niin sitten käännetään Kuolasta suunta etelään ja otetaan Pietari.

 

Ps. Kyllä minä veisin heti Israelin ja Japanin joukkoja Moldovan vastavoimaksi turvaamaan Moldovaa Venäjän vaikutusyrityksiltä.

Se toisi selkeän viestin että Venäjän toimet on globaalisti lännessä erittäin epätoivottuja. Ja että ryhtyessään rettelöimään uusia joukkoja vastaan Venäjä rettelöisi Israelia ja Japania vastaan.

eerojuhani vaarala

Oman eettis-realistinen aatteeni enkä minkään puolueen kannattaja enkä jäsen. Jotka haluaa kannattaa eettis-realistista aatettani niin ilmoittakoon minulle. Voimmehan tehdä siitä vaikka puolueen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu