Tuo on selittelemättä yleisesti häpeällistä SPR:n tarjota pakolaiselle tuollaista asuntoa

 

Tuo on selittelemättä yleisesti häpeällistä SPR:n tarjota pakolaiselle tuollaista asuntoa

Ja ihmettelen että julkisuudessa ei SPR:n hallituksen puheenjohtaja Elli Aaltonen – edellinen Kela:n pääjohtaja –  tartu heti tähän asiaan julkisuudessa.

Kun lukee Kristiinankaupungin SPR:n johtajan huolettoman kuuloista selittämistä ja näkee asunnon kuvista sen kunnon – jota ei näköjään ole edes siivottu.

Niin vääjäämättä herää kysymys – että kun mikään SPR:n tapaisella valtakunnallisella ja kansainvälisellä tasolla toimiva organisaatio ei ikinä tuollaista asuntoa viitsisi kenellekään tarjota – että missä kunnossa asiallisuuden puolesta SPR on.

Ainakaan sen reagointi ei ole lähelläkään sitä mitä tuon tason organisaatioissa normina pitäisi olla.

SPR sai julkista rahoitusta viime vuonna 30 miljoonaa euroa.

Pitäisi julkisen sektorin perään katsoa millä tasolla rahaa arvoiksi muutetaan ja esille tarjotaan.

Miten se kykenee mahdollisen sodan aikana kelvollisen laadun Suomelle tarjoamaan – kuuluu kysymys.

Wikipedia:

Suomen Punainen Risti on julkisoikeudellinen yhdistys, ja sen toimintaan sovelletaan yhdistyslain[13] kohtia 6 §, 8 §, 9 §, 10–15 §, 26 § ja 32–39 §.[14] Punaisen Ristin säännöt hyväksytään järjestön yleiskokouksessa ja annetaan tasavallan presidentin asetuksella.[15] Järjestön suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.[16] Lailla on suojattu ja tunnustettu myös järjestön oikeus Punaisen Ristin nimen ja tunnuksen ilmaisevaan käyttöön[17] Geneven sopimusten mukaisesti.[10] Lisäksi Suomen Punaisella Ristillä on Veripalvelulain[18] mukainen toimilupa veripalvelutoiminnan harjoittamiseen Suomessa. [19]

 

 

https://yle.fi/uutiset/3-12426022

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu