Uusi erittäin törkeä kulttuuri-imperialismin muoto jossa Kiinakin on ainakin tahtomattaan mukana

Uusi erittäin törkeä kulttuuri-imperialismin muoto jossa Kiinakin on ainakin tahtomattaan mukana

Eikö tämä ole markkinatalouteen puuttuvaa valtiollista lahjontaa ja siten rikos

https://yle.fi/a/74-20077711

Tekikö artisti tässä jonkinlaisen ”kartellisopimuksen” vasten markkinatalouden sääntöjä.

Eettisesti kuitenkin äärimmäisen vastenmelinen tapaus.

Yleensä artistia myydään keikoille – tässä tapauksessa erittäin syvästi ja erittäin vastenmielisesti kulttuurin syvintä olemusta diskriminatiivisesti loukaten – artisti möi sitä ettei mene kokonaisiin valtioihin.

Sehän on täysin uudenlaista erittäin törkeää kulttuuri-imperialismia.

Jossa on mukana myös Kiina – sillä Kiina on läheisissä suhteissa Singaporen kanssa.

Kulttuurikentällehän ei jää muuta vaihtoehtoa – kuin rangaista artistia ja Singaporea kulttuurin syvän ”kulttuuri kuuluu kaikille” periaatteen loukkaamisesta sillä – että artistia ei tilata ja hänen keikkoja perutaan – ja että artistit kieltäytyvät esiintymästä Singaporessa.

Lisäksi kulttuurikentän pitää vastustaa samalla sitä että kulttuuri asetetaan totaalitaaristen valtioiden palvelukseen – jolloin kulttuurikenttä asettuu selkeästi kulttuuria politisoimattomien demokraattisten valtioiden puolelle.

Venäjän ja Kiinan imperialistinen umpikierous on löytänyt uusia äärimmäisen vastenmielisisiä ulottuvuuksia. Yök.

eerojuhani vaarala

Kuuntele uusi Relaxing swing improni Vapaavuoro blogissani

https://vapaavuoro.uusisuomi.fi/eerojuhani-vaarala/relaxing-swing-impro/

***

Orpo esittelee kansalle oikeiston etiikan realismin.

Vastakkaisesti kohdistuvat ja rinnastuvat epäkohdat ovat syviä hitaasti parantuvia haavoja - ja niitä Orpon hallitus tekee sarjatulella. Ei ihme että rkp:n puheenjohtaja haluaa paeta puheenjohtajuudestaan mepiksi - rkp:n perusta on halkeillut.

Orpo esittelee kansalle hyödyllisten idioottien avulla - mukaan lukien perussuomalaisten äänestäjät - mikä on oikeiston etiikka ja sen mukainen kasvoille lyöty ruma realismi.

***

Valtion tuet pitää panna poikimaan vain ja ainoastaan vientiä - edes tuotekehitystukea ei pidä antaa - miksi - siksi että vientituki sisältää jo vaatimuksen tuloksekkaasta tuotekehityksestä joka yrityksen pitää itse maksaa - kun yritys joutuu itse maksamaan tuotekehitystukensa - niin taatusti tuotekehitysosasto ei uskalla laiskotella.

Ja eikö siis yritysten saamat valtion tuet pitäisi laittaa vientitavoitteisiksi - jos tuki ei nosta vientiä tuki pitää lopettaa. Niin kuin raviratojen tuki pitää heti lopettaa koska sillä ei ole mitään tekemistä viennin kanssa.

Ja myös niin että valtiontukia pitää hakea tuloksellisiin vientihankkeisiin. Muihin tukia ei anneta.

Silloin valtio panostaa tulosta vaatien Suomen keskeiseen ongelmaan - siihen että suomalaiset ei osaa viedä.

***
Eikö maailmassa ole yhtään arvotietoista eettistä maata - joka sanoo että nyt tämä riittää. Ja lähettää joukkojaan ja hävittäjiä lentäjineen Ukrainaan.

***
Kaikella omistamisella on ympäristövastuun taakka - kun siitä ei huolehdita syntyy ilmastonmuutos, monimuotoisuustuhot ja lajien kato

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu