Vähävaraisten yksinhuoltajien 300 euron Marin aamupalarahasto 

Vähävaraisten yksinhuoltajien 300 euron Marin aamupalarahasto

Ehdotan että perustetaan vähävaraisten yksinhuoltajien 300 euron vuosittaisen lahjoitusumman aamupalarahasto Marinin nimellä

Osoittamaan tietä sille miten pääministerin aamupaloista typerän kohun nostaneet voivat lahjoittaa kukin 300 euroa vuodessa kyseiseen tarkoitukseen.

Ja osoittamaan että vaikka se on suuri summa se kymppi päivässä pienituloisille yksinhuoltajille niin –  se ei  silti ole mikään pääministeri Marinin ja hallituksen kaatoon ja kaatokohuun oikeuttava ajatus.

Koska se summana on olematon valtion minkä tahansa toiminnon vuosikuluksi. Jollaisia minkä tahansa kaatamiseen sopivia kulueriä löytyy Suomesta taatusti kymmeniätuhansia.

Näin voimme osoittaa Marinille ettei hän ole asiasta mitenkään vastuussa – ja että köyhiin vedonneet kritisoijat voivat nyt oikeasti vuosittain vaikkapa kesäkuun 1. lahjoittaa 300 euroa tuohon rahastoon.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Puoluekantani:
Kallistun vasemmalle kun pyyhin oikealla keskeltä, ja se mikä sieltä tulee muuttuu vähitellen vihertäväksi, puhun ruotsia huonosti, enkä huuhdo persettä merivedessä kuten Soini ja käyn harvoin kirkossa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu