Venäjän kannattaisi ymmärtää Suomi ja Ruotsi nykyisen kaltaisena uinuvalla tavalla demilitarisoituneena alueena kuten se nytkin on

Venäjän kannattaisi ymmärtää Suomi ja Ruotsi nykyisen kaltaisena uinuvalla tavalla demilitarisoituneena alueena kuten se nytkin on

Ja kuten se on aina ollut. Miksi näin.

Siksi että Suomella ja Ruotsilla ainakaan ei ole vähäisintäkään halua yhtään mihinkään sotilaalliseen toimintaan Venäjän suhteen.

Eikä sitä olisi vaikka maat kuuluisivat Natoon. Kun edes Naton joukkoja ei tulisi yhtään Suomeen ja Ruotsiin muuten kuin reaktiona Venäjän toimiin.

Kumpikaan maa ei niitä halua kuin turvallisuussyistä – joita voi aiheuttaa ainoastaan ja vain Venäjä. Kuten olen aiemminkin jo kirjoittanut – suomalaiset ja ruotsalaiset tulee hyvin toimeen venäläisten kanssa ja päinvastoin – mitään kansojen välistä kitkaa ei millään tasolla ole.

Nato olisi vain turvalauseke Suomelle ja Ruotsille joka toteutuu vain jos Venäjä konfliktoi alueen. Tai edes yhtään uhkailee Suomea ja Ruotsia Natoon liittymisaikana.

Siksi olisi Venäjältä hölmöläisen hommaa mitenkään militarisoida tätä aluetta – tai jatkaa Zaharovan typerää turvallisuuspiikittelyä ja -uhkailua.

Me Suomi ja Ruotsi olemme olleet Venäjälle kunnon naapureita – mistään muusta todisteita ei ole.

Olisi hölmöläisen hommaa uhrata tämmöiset hyvät naapurisuhteet mielipuolisten kuvitelmien takia – ja tehdä niistä itsensä toteuttavaa profetiaa.

” Me venäläisethän sanoimme että Suomi ja Ruotsi uhkaa meitä. Se nähtiin nyt kun pommitimme niitä ensin ohjuksilla. ”

Sille ei voi mitään jos ihmiset yhtäaikaa hulluja ja tyhmiä – muuten kuin niin että siellä joukossa on älykkäitäkin.

Ps. Niin että Venäjä panee ne ilkeät pihtinsä vaan sivuun Suomen ja Ruotsin suhteen – ei niitä täällä tarvita – eikä edes suvaita. Ei ole mitään syytä olla meille ilkeitä

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu