Venäjän kohtalo ratkeaa venäläisten eduksi parhaiten niin että he kaatavat pian Putinin hallinnon

Venäjän kohtalo ratkeaa venäläisten eduksi parhaiten niin että he kaatavat pian Putinin hallinnon

Venäjän kannattaa muistaa että lännellä on sekä täysi valmius että myös kasvavaa motivaatiota

Hyökätä Venäjälle kaikista ilmansuunnista.

Länsi on lisännyt ja lisää koko ajan joukkojaan Venäjän ympärillä.

Lännellä alkaa olla varmistus poistettu ja liipasin on yhä enemmän Venäjän sormen alla.

Jos Venäjä vähänkään hyökkää lännen valtioita vastaan millään tavalla mukaanlukien kaikki infrastruktuuri ja energia – tai lännen asekuljetuksia vastaan Ukrainalle. Niin se on lähtölaukaus.

Venäjän ja venäläisten kannattaa nyt tajuta – että heillä ei ole Ukrainassa mitään muuta aitoa vaihtoehtoa kuin vetäytyä kokonaan Ukrainasta Krimiä myöten – ja kaataa perusteellisesti Putinin hallinto kokonaan.

Venäjällä ei ole mitään mahdollisuutta pärjätä sodassa länttä vastaan jos ylittyy raja että länsi hyökkää joka ilmansuunnasta Venäjän maaperälle.

Se on fakta joka venäläisten kannattaa nyt heti ottaa ohjenuoraksi tulevaisuudesta elleivät he vetäydy pian Ukrainasta kokonaan.

Siis – ratkaisutaistelu Venäjän kohtalosta käydäänkin venäläisten ja Putinin hallinnon välillä – ennen kuin se tapahtuu niin että länsi murskaa joka suunnasta Venäjän asevoimat.

Eikä Kiina ja Intia siihen ryhdy mitenkään mukaan – sillä niille Putinin Venäjän toiminta on jo nyt tarpeeksi vastenmielistä kuten kiinalaisille ja intialaisillekin. Eivät he voisi mitenkään kuvitella taistelevansa noin hullun Putinin rinnalla ja puolesta – se olisi kiinalaisten ja intialaisten kaikkia arvoja vastaan – hehän eivät kansoina ole osoittaneet mitään sotaisuuden merkkejä vaan ovat mitä rauhantahtoisimpia. Joten Kiinan ja Intian johdon on turha kuvitella saavansa kansalaisiaan sellaiseen sodan kiihkoon.

Se olisi heidän vallalleen täysin tuhoisa virhearvio.

He ei mitään niin vähän toivo kuin että Putinin hullu pääsisi maailmassa mitenkään valtaan.

Se on sataprosenttisen murskaava fakta venäläisille ymmärtää että heidän pitää pian tuhota Putinin hallinto perin juurin.

Sotahulluilla diktaattoreilla nousee joka puolella maailmaa tie yhä jyrkemmin pystyyn.

Koska kansa niin joka paikassa niin haluaa. Ja se myös näkyy yhä voimakkaammin kaikessa poliittisessa tahdossa.

Sotahullujen diktaattorien aikakausi painuu vastenmieliseksi tahraksi mailmanhistorian kirjan lehdille.

 

Ps. Lisäksi on vain ajan kysymys milloin venäläiset ottaa aseet mukaansa ja palaavat Venäjälle kaatamaan Putinin hallintoa, vastarintaliike kaappaa aseita Venäjän varastoista – sitten alkaa virrata vastarintaliikkeelle lännen aseapua ja lopulta venäläisiä kansalaisia ja vierastaistelijoita lännestä kaatamaan Putinin hallintoa.

On kaikki syyt arvella ettei ukrainalaiset ole kaikkia jos yhtään sabotaasia tehneet Venäjällä vaan asialla ovat olleet Venäjän omat vastarintaliikkeet.

Putinin asema on kutistumistaan kutistumassa yhä ahtaammaksi ennen ansaittua täysluhistumistaan – mitä pikemmin sitä parempi.

 

Ps. Eikä länsi voi tietää miten ja kenen toimesta aseita Venäjän vastarintaliikkeille leviää – onhan lännessäkin laittomia asekauppiaita vaikka kuinka.

Laiton Putin ei koskaan ymmärtänyt että ne on laittomat hampaat jotka hänet syö – laillisuuden lopulta voittaessa.

Niinpä Putinilla on kasvavan kauhun hetket käsillä – pelätä joka ainoaa roistoa ympärillään. Joista jokainen voi mikä hetki tahansa ampua hänet.

Mikään ei ole niin pettävää määritelmänomaisesti kuin roistojen lojaalius. Joka Kiinan ja Intiankin kannattaa ymmärtää Putinista.

 

Kuten tunnettua on – rikolliset tappaa eniten toisiaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu