Venäjän voimat on käytetty – Putinin hallinto romahtaa tai se kaadetaan pian

Se että Kremlillä on tämän kokoiset huolet kertoo missä realiteettitajussa se elää

Joka ennakoi sen nopeaa romahtamista.

” Kremlin mukaan venäläispelaajien osallistumisen kieltämistä brittiläiseen Wimbledon-tennisturnaukseen ei voida hyväksyä.

Sportico-uutissivusto kertoi lähteidensä perusteella tiistaina, että venäläispelaajien osallistuminen aiotaan kieltää.

– Ottaen huomioon, että Venäjä on vahva tennismaa, kilpailu tulee kärsimään tästä, Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi lehdistölle tiedotustilaisuudessa puhelimitse.

– Urheiluhenkilöiden ottamista poliittisen vehkeilyn panttivangiksi ei voida hyväksyä. Toivottavasti pelaajat eivät menetä kuntoaan.

Lähde: Reuters

*****

Tämäkin on harhailevaa realiteettitajua Kremliltä – mitä millään ohjuksilla tehdään kun armeija on täysin paska, jonka Nato teloo nopeasti

” Venäjä sanoo testanneensa uutta mannertenvälistä ballistista ohjusta
Venäjä ilmoitti keskiviikkona tehneensä testilaukauksen uudella Sarmat -nimisellä mannertenvälisellä ballistisella ohjuksella.

Presidentti Vladimir Putinin mukaan kyseisellä strategisella ohjukselle ei ole vastaavaa muualla. Putin sanoo, että ohjus tarjoaa pohdittavaa niille, jotka yrittävät uhkailla Venäjää.

Venäjän televisio esitti tilaisuuden, jossa Venäjän armeija kertoo Putinille, että ohjus oli laukaistu Luoteis-Venäjällä sijaitsevassa Plesetskissä, ja että se oli osunut kohteisiin Kamtšatkan niemimaalla kaukana Venäjän itäosassa.

Lähde: Reuters

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu