Uusi lännen demokratioiden puolustusdoktriini. Periaate – aiheuttajan pitää maksaa eikä uhrin.

Uusi lännen demokratioiden puolustusdoktriini
On tärkeää että venäläiset itse kärsivät myös sotana itsensä perusteettomasti aloittamastaan sodasta.
Siksi venäläisten aloittama Ukrainan tai mikä tahansa sota pitää – välittömästi – työntää tavalla tai toisella Venäjälle.
Periaatteena – Venäjän perusteettomasti aloittamaa sotaa ei tule käydä sen maan alueella jonne Venäjä hyökkää.
Jolloin Venäjän hyökkäykseen ei pidä vastata vain puolustuksella – vaan välittömällä vastahyökkäyksellä Venäjän alueelle.
Joka toimii myös pelotteena Venäjää vastaan.
Uuden doktriinin näkökulmasta lännen pitäisi Nato-prosessin turvaamiseksi lähettää Suomeen vastaiskujoukkoja – jotka iskee Venäjän kohteisiin heti jos Venäjä hyökkää Suomeen.

 

 

Venäläisten itsensä käymä sisällissota on parempi kuin maailmansota tai Ukrainan sota

Koska Putin provokaatioiden kautta hyökkää naapureita vastaan muka venäläisvähemmistöjen väärinkohtelun vuoksi – on epähyväksyttävään tilanteeseen neljä ratkaisumahdollisuutta.

1. Joko venäläiset karkoitetaan Venäjälle jotta tuo Putinin katala keino vältettäisiin – mutta se olisi väärin venäläisiä kohtaan ja voisi provosoida Putinin hyökkäyksen

2. Syttyy lännen ja Venäjän välinen sota – sillä Putinin linjaa hyökätä naapurimaihin venäläisten suojelemiseksi ei pidä hyväksyä nykyisenkaltaisessa jatkuvasti monikulttuurisemmaksi kasvavien maiden maailmassa – monikulttuurisuus nykymaailmassa rauhanomaisena on yhtä vahva trendi kuin että EU-maat ei sodi keskenään.

Monikulttuurinen suvaitsevaisuus on tullut ja pysyy.

Lännen ja Venäjän välinen sota ei laajene maailmansodaksi – kun sodan syyksi hyväksytään se – että suvaitsevainen monikulttuurisuus on hyväksyttävä – eikä sen provosoimista valtioiden välisiksi sodiksi pidä hyväksyä -jota ainoastaan Putin harrastaa – ja joita sodiksi pitää kutsua vaikka Putin kutsuisi niitä piknikeiksi tai miksi tahansa.

Kyseessä olisi silloin muun maailman ja Venäjän välinen sota rauhanomaisen monikulttuurisuuden puolustamiseksi – jota liki kaikki maailmassa valtioiden sisäisenä ja välisenä asiana kannattaa pieniä vähemmistöjä lukuunottamatta. Jonka osasyy on sekin että internet on tuonut kansoja toisilleen yhä läheisemmäksi. Jolloin sota olisi myös sotaa terveen historiallisen kehityksen puolesta.

3. Venäjä ja venäläiset itse hoitaa Putinin vanhanaikaisen kansallisuusprovokatiivisen ideologian joko vallankaappauksella tai sisällissodalla. Jossa joku voi käyttää Putinin itsensä keksimää keinoa tunnuksettomista vihreistä sotilaista. Kuka sen voi estää jos joku niin tekee – ei kukaan. Varsinkin Putinin aiheuttaman valtavan kärsimyksen jälkeen.

4. Ja lännenkin tavoite täytyy olla että sotiminen siirtyy muista maista kuten Ukrainasta Venäjälle.

Koska Putinin Venäjä on se ongelma eikä mikään muu.

Sodan ongelma pitää palauttaa sinne mistä se on tullutkin ja minne se kuuluukin – Venäjälle.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu