Verkko on vaarallinen – pitää luoda pätkittyjen lähiverkkojen järjestelmä joilla ei ole edes mahdollisuutta kytkeytyä internetiin

Verkko on vaarallinen – pitää luoda pätkittyjen lähiverkkojen järjestelmä joilla ei ole edes mahdollisuutta kytkeytyä internetiin

Kun lypsykone soittaa pornopuheluilla kalliin laskun maitotilalle – on menty niin pitkälle että on astuttava sekä laadullisesti että määrällisesti toiseen kommunikaatio- ja valvontamaailmaan – ja lähipätkittyinä verkkoina.

Jonka ydin on tietokone jolla ei mitenkään pääse internetiin – jolla ollaan vain sen hetken kontaktissa valvontakokohteeseensa kun kun sitä tarvitaan – siis linja ei ole koko ajan auki eikä sitä pidä edes sallia – eli linja on auki vain sen ajan oun painat fyysisesti linjanappia. Lisäksi tuo linja pitää olla täysin eristetty internetistä.

Lisäksi pätkittyjen lähiverkkojen järjestelmässä olevilla pitää olla täysin suojatut radiopuhelimet joista välittyy vain puhetta eikä muuta – kyniä ja papereita tehdään edelleenkin muistiinpanoja varten. Tai kirjottaa kuunnellessa asia tuetokoneelle jolla silläkään ei ole internetmahdollisuutta.

Joten päädytään organisaation sisällä järjestelmään josta ei mitenkään edes muistitikulla pääse internetiin.

Nämä tietysti on visioita miksi ja mitä pitäisi tarkoituksenmukaisesti tehdä

Tällä asialla on kiire – ja sen pitää lähteä HETI itsenäiseen kehitykseen esimerkiksi elintarvikealalla ja muilla riskialtteilla aloilla.

Ja tämän kehityksen rinnalla on se kehitys että internet keskittyy näihin asioihin

– tiedonvälitys

– pankkitoiminta koska se on hyvin suojattu – samalla systeemillä myös kansalaisasioiminen viranomaisten kanssa vain vahvalla tunnistuksella ja niin että yhteys ei jää käytön jälkeen koskaan päälle.

– internet kuluttajakauppa

– some

– kulttuuri ja viihde.

Jos ei tähän heti lähdetä – vaarannetaan ihan itse oman yrityksen, instituution ja maatilan lypsykoneen toiminta – vaaralliselle verkkovaikuttamiselle.

Ja TÄRKEÄÄ – siinä ei pidä odottaa mitään valtiovallalta ja tai EU:lta – vaan panna ihan itse toimeksi OMALLA RUOHONJUURI LÄHITASOLLAAN.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu