Ville Haapasalo – uskomaton kenties maailman rohkein ja paras jaloilleenputoaja

Ville Haapasalo – uskomaton kenties maailman rohkein ja paras jaloilleenputoaja

Lähtee Venäjälle pyrkimään täysin kielitaidottomana opiskelemaan näyttelijäksi – pääsee opiskelemaan – tulee niin kuuluisaksi Venäjällä – että talouslehti Forbes arvioi hänet vuonna 2013 maan kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi.

Eihän tuommoinen voi olla tottakaan – mutta niin vain on.

Jos Ville Haapasalo ei ole maailman menestyksekkäin tyhjän päälle heittäytyjä niin kuka sitten – että oikeinpa pääsee kielitaidottomana opiskelemaan näyttelijäksi.

Näin kertoo Wikipedia uskomattomia Haapasalosta:

” Kirjoitettuaan ylioppilaaksi lahtelaisesta Salpausselän lukiosta keväällä 1991 Haapasalolla oli aikomuksena lähteä Isoon-Britanniaan pyrkimään teatterikorkeakouluun.[5]

Kuultuaan sattumalta samasta opiskelumahdollisuudesta Neuvostoliiton Leningradissa, eli nykyisessä Venäjän Pietarissa, päättikin hän lähteä sinne pääsykokeisiin täysin venäjän kieltä taitamattomana. Haapasalo sai opiskelupaikan pietarilaisesta teatteriakatemiasta, jossa hän aloitti opinnot ylioppilasvuotenaan akatemian ensimmäisenä ulkomaalaisena.[6] Haapasalo oppi opiskelujensa aikana venäjän kielen erinomaisesti ääntämistä myöten ja valmistui vuonna 1995. ”

Ja että vieläpä kielitaidottomana pääsi opiskelemaan teatteriakatemiaan ensimmäisenä ulkomaalaisena – Haapasalohan tekee pilkkaa ylivoimaisista esteistä.

Ja sen lisäksi kohoaa talouslehti Forbesin mukaan v 2013 Venäjän kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi – aivan käsittämättömiin kykenevä mies.

Venäjän hyökättyä Ukrainaan hänen näyttelijänuransa Venäjällä on pyyhkäisty yhdessä yössä olemattomiin.

Aiemmin Suomeen perustamiensa ravintoloiden lisäksi sai Ville Haapasalo kesällä 2020 sai vitsistä päähänsä alkaa valmistaa georgialaista kansallisruokaa eli hatsapureja. Josta syntyi hitti niin että hänellä on nyt myyntipaikkoja ympäri Suomen.

Jälleen uskomaton menestyksekäs heittäytyminen aivan tyhjän päälle.

On ihailtava Ville Haapasalon intuitiivista kykyä heittäytyä menestyksellä melkein mihin vain.

Niin – sitähän hänellä täytyy olla – hullunrohkeuden lisäksi myös intuitiivista kykyä nähdä jotain – mitä muut ei näe.

On kysyttävä jopa – onko hän tuossa mielessä jopa harvinaisimpia poikkeuksia maailmassa.

Mitä yhtäläisyyksiä Ville Haapasalolla on esimerkiksi Elon Muskin kanssa.

Mikä on se kyky Haapasalolla nähdä ja saada aikaan asioita joista muut kävelee avoimin silmin täysin huomaamatta ohi. Ja vie ne käsittämättömään menestykseen luokkaa Venäjän kolmanneksi arvokkain kasvo – maassa jossa on sentään 144 miljoonaa asukasta.

Edustaako Ville Haapasalokin sitä suomalaista yksilösuorituskykyä siinä uniikissa tasossa jolla Suomi selvisi sodistaan Neuvostoliiton kanssa – jossa kautta aikain maailman menestyksekkäin suomalainen tarkka-ampuja Simo Häyhäkin toimi – ampuen jopa kiväärillä jossa oli kiikarin sijaan tavallinen avotähtäin.

Onko syytä sanoa – Suomi on väkilukuunsa suhteutettuna maailman paras huippukykyjen synnyttäjä – ei voi sanoa tuottaja – sillä joku suomalaisissa on syntyperäistä – jota ei saa koulutuksesta – joka mahdollistaa sen että joistain suomalaisista tulee ällistyttävän korkeatasoisesti suorituskykyisiä luovasti ja intuitiivisesti maailmanlaajuisesti uniikkeja yksilöitä.

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu