Suomessa on liikaa metsäteollisuutta luonnon kestokyvyn kannalta ja nyt myös kansantalouden kestokyvyn kannalta

Suomessa on liikaa metsäteollisuutta luonnon kestokyvyn kannalta ja nyt myös kansantalouden kestokyvyn kannalta

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009283572.html

 

Ylen järjestämä oikeisto-keskusta-metsäteollisuus vastaan asiantuntija ohjelma A-studio

Mukana ei demareita, vihreitä, vasemmistoa.

Ylen oikeisto-keskustalais putinilaistyyppinen propagandalähetys ja nettijulkaisu. Täysi klooni siitä mediashowsta mitä Putinin media Venäjällä järjestää.

Ja mitä osallistujat sanoo.

Keskustan ministeri luikertelee tosiasioita pakoon keskustalle paremmin sopiville tosiasioiden lisäselvitysvesille – niin tyypillistä tosiasiatrollausta keskustalle – joka on koululainen joka aina kiistää joka ainoa vuosi joka ainoan numeron koulutodistulsessa. Jolle vastuu on kuin vesi hanhen selässä – vaikka todistetusti pääosin keskustalaiset metsänomistajat ja kokoomuslainen metsäteollisuus on järjestänyt 2-7 miljardin euron kansantaloustappion ahnailla hakkuillaan alle 15 cm riukuhakkuita myöten. Älytöntä. Ja maksattavat sen tietenkin veronmaksajilla. Kuinkas muuten.

Metsäteollisuuden metsäjohtaja on mielipiteellään kuin perussuomalaisten riveistä reväisty rivikansanedustaja jonka puheita ei usko kukaan.

Kokoomuksen kansanedustaja on yhtä kaukosäätimellä asioita mitäänsanomattomasti kosketteleva ja strategisesti ja operatiivisesti yhtä neuvoton ja kyvytön kuin kaikessa muussakin. Ei siis edes lähtökohtaisesti mitään aikaansaamiskykyä. Paitsi metsätaloudessa ne avohakkuut entistäkin suurempana ja valtiontaloudessa itseisarvoinen raivaussahariehuminen vailla mitään muuta arvoymmärrystä kuin rahansaaminen jonka arvon alle etiikkakin säännönmukaisesti kokoomuksessa talutetaan – aina – kun muuta arvoymmärrystä käsityssisäsiittoisessa kokoomuksessa ei enää edes ole. Kun taas keskusta ei ole koskaan edes ymmärtänyt sanaa etiikka.

Ja kokoomuksen pitäisi muka olla seuraavan hallituksen pääministeripuolue.

Millä eväillä.

Seurauksena että kokoomus tulee järjestämään samanlaisia 2-7 miljardin kansantalouskatastrofeja kuten oikeistokeskustalainen metsänomistaja ja metsäteollisuuskaarti nyt.

Eivätkä he koe edes olevansa missään minkäänlaisessa kriisissä – kun taaskin käsillä on vain tavallinen heille epäeettisen ratkaisun tilanne – miten saada tämäkin moka vieritettyä sekä syynä että kustannuksina vasemmistolle ja vihreille ja veromaksajien kukkaroille.

Näin eettisesti läpimätä on Suomen keskusta, kokoomus, metsäteollisuus ja putiniaaninen propagandateatterimedia mukaanlukien Yle.

https://yle.fi/a/74-20009942

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu