Ylivoimaisen voittajan matsi

Terveyden perusoikeuden täystyrmäys muille perusoikeuksille vuoden mittaisessa nyrkkeilyottelussa

Kerta toisensa jälkeen kokoomus, persut, media, oikeusoppineet ja kansalaiset ovat raahanneet muita perusoikeuksia matsiin terveyden perusoikeuden kanssa. Ja kerta toisensa jälkeen on kannettu muut perusoikeudet pois tyrmättynä milloin minkäkinlaisena variaationaan. Ja terveyden perusoikeuden managerit Marin ja Kiuru ovat seisoneet horjahtamatta vaikka on tullut ala-arvoisilla perusteilla vaikka mitä heidän niskaansa.

Ja kauheinta on että edes oikeusoppineet eivät ole lukeneet perustuslakiaan.

Nyt on haastajat loppu ja terveyden perusoikeus seisoo voittamattomana kehässä ja pysyy.

Ja tässä arvottomassa paskanäytelmässä on sairastunut ja kuollut monta ihmistä turhaan – vain saatana sen takia että on vaikka mitä paskaa asetettu jopa terveyden perusoikeuden yläpuolelle.

Ja tyhmä kansa, tyhmä oppositio, tyhmät oikeusoppineet saattaa saada pahimmassa tapauksessa sellaisen mitä ovat vuoden kapeakatsetyperyydellään tilanneet – helvetin vaikean pandemian.

Tyhmyys on tämän kansan ehtymättömin voimavara. Ainakin sillä on tekemistä kun paikkaa housujen reikää toisesta kohdasta housuista leikkaamallaan palalla.

Marinille ja Kiurulle neuvo – ihmisten nouseva ahdistus ja joidenkin paniikki ei ole ollenkaan teidän vika – se on heidän itsensä avuttomuuden ilmaus pääosin omin typeryyksin aiheutettuna. Te haette ratkaisuja – nuo muut kipuilee.

Tästä selvitään mutta ei tomppelivoimin.

0
eerojuhani vaarala
Ruovesi

Vanha puheenvuorokonkari jotenkin peruutti tänne.

Taisi eksistentiaalifilosofi Sartre sanoa - maailmaa ei ole tehty nähtäväksi vaan muutettavaksi.

Picasso sanoi - säännönmukaisuudesta poikkeamisesta aukeaa variaatioiden valtakunta.

Näillä mennään.......

Kehittämälläni eettis-realismin aatteella - mitä enemmän asiassa on sekä etiikkaa että realismia, sitä parempi se on ratkaisuna - etiikan peruskallio on jokaiselle elolliselle hyvä elämänkaari muita tarpeettomasti vahingoittamatta

https://jussivaaralathoughts.blogspot.com/

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu