Hallitus droppaa Isänmaata.

Hallitus pyrkii työelämän ja sosiaaliturvan heikennyksillä luomaan tilaa veronkevennyksille, mitkä tietysti hyödyttävät suurituloisia paljon ja vähätuloisia vain vähän. Samaan aikaan velanotto kasvaa entisestään, minkä hidastamiseen hupenevat verotulot vaikuttavat kielteisesti. Hallitus ajaa yhteiskuntaa kaaokseen, mikä lisää entisestään taloudellisia ongelmia. Ideologinen äärioikeistolainen hallitus painaa saappaallaan Kansan enemmistöä.

 

Työelämän ”muutoksissa” on kyse ay-liikkeen murskaamisesta ja käskyvallan lisäämisestä yrityksissä. Tasa-arvoisuuden ja yhdessä sopimisen ideasta pudotaan kauas. Se on ideologinen valinta, joka heikentää yhteiskunnan yhteenkuuluvaisuutta ja tunnetta ylipäätään yhteisestä asiasta. Management by Perkele on palannut työnantajien ja konsulttien keinovalikoimaan, jos on sieltä koskaan poistunutkaan.

 

Paljon puhutaan ”pohjoismaisesta mallista”, johon Suomenkin pitäisi siirtyä. Jos hallitus olisi tosissaan halunnut edistää työmarkkinoita rakentavasti, se olisi voinut esittää ensimmäisenä ja ainoana keinona työntekijöiden edustusta yritysten hallituksissa, siis luoda luottamusta. Nyt hallitus ottaa ohjeet työnantajajärjestöiltä ja siirtää niitä sellaisenaan lainsäädännön valmisteluun. Lunta tulee tupaan vielä talven jälkeenkin.

EeroPyykkl
Sosialidemokraatit Helsinki

Monivuotinen eläkeläinen, työvuosia 49+, - pakollinen asevelvollisuus. Omakotitalon tj. Hallituksen valvonnassa. Silti Stadin Kundi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu