En ole pahoillani. Enkä pyydä anteeksi.

Noniin, nyt on taas kainalopieruvasemmisto innostunut parveilemaan oikein huolella.

Olen siis twitterissä syyllistynyt heidän kollektiivisen parviälynsä aiheuttaman harhan mukaisesti suurimpaan mahdolliseen syntiin eli kertomaan rehellisen mielipiteeni.

Nämä mielipiteet toki väärinymmärretään 100% kerroista tai ainakin tulkitaan pahimman mahdollisen kautta. Käydään seuraavaksi läpi osa näistä mielipiteistä kommenttien kera.

Tässä vaadin tukien poistamista mielenosoittajilta jotka kerta toisensa jälkeen eivät noudata mitään poliisin käskyjä. Logiikka on helppo. Mikäli henkilöillä olisi tuloja olisi sakoilla pelotevaikutus. Täten koska pelotevaikutusta ei saada aikaan on ainoa looginen päätelmä, että tuloja ei ole.

Miten tuensaajalle saadaan sama pelotevaikutus aikaan kuin omilla rahoillaan mieltä osoittaville? No poistamalla tuet saatuja sakkoja kohtaan. Oppivatpahan käymään töissä ennen kuin seuraavan kerran lähtevät rikkomaan lakeja.

No sitten tämä toinen osa. Kumiluodit ja vesitykki. Molemmat ovat ns. ”less than lethal” keinoja hallita huligaaneja. Kumiluodit keksittiin briteissä jotta niitä voitiin käyttää etno-nationalisteja vastaan Pohjois-Irlannissa 1970 luvulla. Vesitykkiä puolestaan alettiin käyttää mellakoiden hallinnassa 1930 luvun Saksassa. Ja molemmat ovat käytössä eri puolilla maailmaa edelleen.

Poliisin voimankäytön tulee pohjautua siihen, että mielenosoittajien ja mellakoitsijoiden kurittaminen aloitetaan pienimmän mahdollisen haitan keinoin ja jos toivottua vaikutusta ei saada aikaan siirrytään aina seuraavaan voimakkaampaan keinoon kunnes mellakka on saatu hajotettua. Puolustan jatkossakin poliisin oikeuksia käyttää ja jopa kannustan käyttämään ei-kuollettavaa voimaa mielenosoituksien hallintaan. Yhteiskunta ei voi pysähtyä sen takia, että ituhipillä on henkisesti paha olo ja pitää istua keskellä autotietä.


Tässä klassikko. Arvonen oli juuri onnistuttu painostamaan ulos listoilta ja päätin vähän repäistä. Verotus on varkautta ja demarin kädet on syvällä taskussa. No tästä vedettiin myös iloisesti hernekeittoa nenään ja alettiin raportoida puolueelle kuinka ”paha ehdokas” heillä on.

Yksi vatipää (toivon todella että kyseessä oli jonkun kaverin vitsi) päätti soittaa Eero Vainionpää Oy:n numeroon raportoidakseen kuinka paha työntekijä nimeltä Eero Vainionpää heillä on. Toinen alkoi maalittaa lastani, ja kolmas kasvissyönnistä innostunut mafioso jakeli jopa poikani kuvaa twitterissä. Ai niin ja koska edellinen firmani meni konkurssiin niin harvinaisen monen kommentoijan mielestä olen ihan varmasti pöllinyt kaikki sijoitetut rahat, ja ilmeisesti tehnyt sen vielä niin taitavasti että en ole joutunut siitä linnaan.

Jatkotweetti jossa kerroin vasemmistolla olevan ufokultteihin verrattava kollektiivinen mielenhäiriö sai ihmiset myös suunniltaan. Allekirjoittanut sairastui samalla vakavaan popcornin ylensyömiseen.

Vihervasemmiston ja Silakkaliikkeen yhteiseksi ongelmaksi voidaan sanoa että: Yhteisöllisyys ja ryhmähenkisyys muokkaavat ihmisten ja sitä kautta myös ryhmien todellisuuskäsityksiä, jolloin esimerkiksi tunteisiin vetoavimmat ajatusmallit usein voittavat järkevämmät. Kiihotus, pelottelu ja valheellisten tietojen levitys sekä sisäisen arvostelun vaiennus saavat vaikutusta aikaan melkein missä tahansa ryhmässä heti, kun tilanne kärjistyy millään tavalla.

Käytin kuulemma ableistista kieltä. No sen voi kukin ottaa miten tahtoo mutta lähtisin itse siitä että jos Wikipedia tunnistaa käsitteen joukkopsykoosi ja se ohjaa artikkeliin niin voin käyttää sitä kuvaamaan joukon kollektiivista sekoilua. Toki luin kommenttiketjuista jopa sellaisen mielipiteen, että sanaa ”tyhmä” ei enää voi käyttää sillä se viittaisi alhaisen älykkyyden omaaviin ihmisiin ja olisi heitä kohtaan loukkaava? Eikö tämä sanaleikki ala mennä jo liian pitkälle?

Otetaanpa vielä tämä vanhin tweetti tähän, kun siitäkin tuli jollekin paha mieli.

Jos huomaatte niin tässä ei sanota, että julkisen liikenteen käyttäjät ovat huonompia ihmisiä kuin muut. Vertaus on huonompiin kaupunkilaisiin. Ja syy sille on hyvin selkeä. HSL. HSL:n rahoituksesta lipputulot muodostavat vain 36,6% ja kuntaosuudet 51,9%. Täten jotta julkisen liikenteen käyttäjää ei jouduttaisi tukemaan kaikilta veronmaksajilta kerätyillä rahoilla tulisi HSL:n lippujen hintoja korottaa ~142%.

Kyse on siis siitä että en halua käyttää kaikkien veronmaksajien rahoja tukemaan joukkoliikenteen käyttäjiä. Jos joukkoliikenne voi toimia markkinaehtoisesti tavalla, jossa kaikki toimintakustannukset katetaan lipputuloilla ei minulla ole mitään sen olemassaoloa vastaan.

No tämäkin tietysti vedettiin tarkoittamaan, että vastustan köyhien oikeutta kulkea töissä jne jne jne. No ei se sitä kyllä tarkoita. On aina halvempaa tukea pistemäisesti tiettyjen ihmisten lipunostoa kuin tukea sitä kaikkien osalta. Miksi ihmeessä junalla töissä käyvä keskituloinen tarvitsee tulonsiirron päästäkseen töihin? Vastaan itse, ei se sitä tarvitse. Mutta se on kiva saada, ja täten on vihervasemmistolle kannattavaa ajaa näitä tulonsiirtoja koska ne saattavat tuoda ääniä.

Tosiasiassa kaikki häviävät korkeampien verojen myötä.

No mutta, mitenkäs silakat suhtautuivat tällaiseen mielipiteenvapauteen ja sen käyttämiseen? Luonnollisesti ottamalla yhteyttä puoluetoimistolle ja Vantaan Kokoomuksen järjestöpäällikköön. Koska eihän se hauskaa olisi jos ei lähtisi kantelemaan puolueelle ehdokkaiden vääristä mielipiteistä.

10/10 Vantaan Kokoomukselle, näille ei kannata edes vastata. Siinähän sekoilevat omassa punavihreässä kuplassaan niin paljon kuin sielu sietää.

0/10 Helsingin Kokoomukselle. Ei poliittisen vastustajan maalitukseen sovi alistua. Nämä kommunistit huutavat kaipuuta ”sivistysporvarille” siitä syystä että tietävät sen aiheuttavan kokoomukselle äänten menetyksiä seuraavissa vaaleissa.

Kansa, ja puolueemme oikeat äänestäjät kaipaavat oikeasti oikeistolaista, sanoisin jopa klassista liberalismia edustavaa politiikkaa jossa AY-liikettä kuritetaan oikein huolella ja siinä sivussa lasketaan työssä käyvien Suomalaisten verotusta keinolla millä hyvänsä.

Ei muuta tällä kertaa. Kuten alussa mainitsin, en ole pahoillani enkä aio pyytää anteeksi. Enkä myöskään ole poistamassa vanhoja tweettejäni siitä syystä, että porukka jolla ei ole parempaa tekemistä kuin vetää hernekeitot nenään pienimmästäkin alkaa ulisemaan.

Sinun kannattaa ehdottomasti äänestää minua, mutta vain jos asut Vantaalla ja haluat ehdokkaan joka ei kumartele vihervasemmiston sekoilulle vaan tulee ajamaan määrätietoisesti sitä että Vantaasta tehdään autoilevan veronmaksajan paratiisi, jossa parkkipaikkoja riittää, omalle tontille saa rakentaa mitä ikinä haluaa ja kaikesta muusta leikataan jotta veroja voidaan alentaa.

+5

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu