Koronakriittinen puheenvuoro

Oliko koronarokote kehitetty jo ennen pandemiaa? Voiko olla, että tauti kehitettiin tai osittain huolimattomasti levitettiin juuri siksi, että rokoteaihio oli jo suunnitteilla. Enää tarvittiin tauti, mihin rokote tehoaa. Itse virusta rokote ei nujerra, vaan päästää ovelasti väestön läpi. Tartunnan saanut saattaa olla oireeton, mutta levittää virusta. Näin väitetään. Kovin nopeasti tuo rokote kehitettiin, mikäli pandemia pääsi yllättämään.

Tällä hetkellä kotimaakuntani Satasairaalassa ei ole hoidossa yhtään koronan vuoksi hoidossa olevaa potilasta. Rajoitukset on määrä poistaa yhtä aikaa rokotekattavuuden kanssa. Kun väestön yli 12-vuotiaiden rokotekattavuus on 80 prosenttia, voitaisiin rajoituksista kokonaan luopua. Ihmetellä täytyy, miten rokotekattavuus voi sellaisenaan toimia indikaattorina epidemian arvioinnissa. Eivätkö tartuntaluvut tai oikeammin sairaalassa taudin vuoksi hoidettavat olisi parempi mittari kuin rokotekattavuus? Tällä hetkellä kahteen kertaan rokotettuja ei testata, mikä tuo mukanaan tilastoharhan. Virus on rokottamattomien tauti, mikäli rokotettuja ei kelpuuteta testiin. Miksi tilastoja halutaan tahallisesti muuntaa vastaamaan kulloisiakin poliittisia tai muulla tavalla tulkinnanvaraisia tarpeita?

En muista kertaakaan enkä yhtenäkään talvena kohdanneeni rokotuspropagandaa koskien influenssarokotetta. Ikinä aiemmin ei minua ole painostettu, syyllistetty tai uhkailtu ihmisoikeuksien menetyksellä vain koska en ole valmis kokeilemaan ehdollisen myyntiluvan saanutta injektiota. Onko tarkoitus syyllistää heitä, jotka rokotetta eivät joko voi ottaa tai eivät syystä tai toisesta halua sitä kehoonsa? Millä erilaisilla keinoilla painostusta edelleen voidaan jatkaa, keinovalikoima näyttää ehtymättömältä.

Mikä tämän kaiken takana on, kuka hyötyy siitä, että yhteiskunta pysähtyy ja toiminnot suunnataan vain yhden ainoan sairauden hoitoon, testaukseen, jäljitykseen ja yleiseen manipulointiin. Kuka keksi idean työntää testitikku syvälle sieraimeen, en muista tällaista minkään muun hengitystieinfektion aikana. Epidemian alusta on kulunut 18 kuukautta, eikä humaanimpaa ja luotettavampaa testimenetelmää ole kehitetty. Miljoonia euroja tähän ruljanssiin on kuitenkin jo käytetty. Aiemmin hoito-ohje kuului, pysy oireisena kotona! Lainaan Satasairaalan tiedotetta: Perusterveydenhoito kuormittuu edelleen hyvin voimakkaasti koronaepidemian hallintaan käytetyistä toimista. Näytteiden otto, matkalta palaavien testaus, tartunnanjäljitys ja rokottaminen vievät erittäin paljon voimavaroja.

Mikä merkitys on koronapassilla, kun tiedossa on ettei rokote estä sairastumasta, saamasta silti tartuntaa tai tartuttamasta. Mielestäni sen merkitys piilee vallankäytön välineenä. Näennäisenä osoituksena siitä, miten yhteiskunta pitää huolta ja välittää. Miten ironista tämän kaiken keskellä. Ihmisten eriarvoisuus syvenee entisestään- joidenkin elämää ja elantoa korona on koskettanut dramaattisesti. Vastakohtana he, joiden palkka valuu tasaisena kotiin, olipa karanteeni, sairasloma, etäpäivä tai perinteinen lähipäivä.

Illasta toiseen istuvat Mika Rämet ja Hanna Noheynek ja julistavat rokotteen ilosanomaa. Valtamedia toistaa samaa ilman, että huomaa vaihtaneensa mediasta toiseen. Onko myös media ostettu propagandan välittämiseen?

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu