Mitä kuuluu omaishoitaja?

Mitä jos työaika olisi 24h joka päivä? 2-3 vapaapäivää kuukaudessa. Työstä maksettu korvaus olisi kuntakohtainen ja kolmiportainen. Jos kriteerit täyttyy, olet jollakin noista portaista omaishoitajan korvauksen saajana. Mitä jos hoivattava olisi oma rakas läheinen? Tekisikö se työstä helpompaa?Korvaisiko se kaiken?

Omaishoitajat, me tarvitsemme teitä. Me tarvitsemme teitä nyt, ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Yksikään kunta, yksikään hyvinvointialue ei pärjää ilman teidän arvokasta panosta.

Omaishoitajien työn arvo on tunnistettu ja tunnustettu monissa toimenpideohjelmissa ja katsauksissa. Ajat muuttuvat ja ihmiset muuttuvat.Että meillä tulevaisuudessakin olisi omaishoitajia, on heidän tuki päivitettävä tähän päivään. Erityisesti taloudellinen tuki, sekä jaksamisesta huolehtiminen. Lisäksi tarvitaan työikäisille omaishoitajille ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon. Omaishoidon pitää olla inhimillistä myös omaishoitajille.

0
Eija Korpikoski
Sosialidemokraatit Seinäjoki
Ehdolla aluevaaleissa

Hei,

nimeni on Eija. Olen Koulutukseltani mielenterveys- ja päihdetyöhön suuntautunut lähihoitaja ja geronomi.

Politiikka on lähellä sydäntäni, koska haluan tuoda vähemmistöjen ja heikoimmassa asemassa olevien ääntä kuuluviin. Eikä vain avuntarvitsijoina, vaan tasavertaisina yhteiskunnan jäseninä. Yhteiskunnan rakenteisiin vaikuttamalla voimme poistaa esteitä osallistua ja vähennämme eriarvoisuutta.

Olen ehdolla aluevaaleissa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella sdp:n ehdokkaana.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu