EU-parlamenttivaalit 9.6.2024

Olen ilmoittautunut olevani käytettävissä EU-parlamenttivaaleissa ehdokkaana.

Päätökseni osallistua tähän kilpaan on ollut helppo, koska olen tällä hetkellä EU-parlamentin virkamiehenä (poliittisena neuvonantajana ECR-ryhmässä) ja siltä osin hallinto on tullut varsin tutuksi. Olen osallistunut täysistuintoihin ja valiokuntatyöskentelyyn, joten homma on ns. hallussa. Lisäksi minulla on myös henkilökohtainen syy ja tulen joka tapauksessa asumaan Brysselissä pitempään.
Puoluehallitus tekee lopullisen päätöksen ehdokkuuksista.

ps. Olen tulossa ECR-ryhmäläisten kanssa Suomeen 6.-8.3.2024.

  • Vaalipäivä sunnuntaina 9.6.2024 klo 9–20
  • Ennakkoäänestys kotimaassa 29.5.–4.6.2024 ja ulkomailla 29.5.–1.6.2024.
Maanviljeliöiden mielenilmaus Brysselissä 26.2.2024. Haastattelin Italialaista maanviljelijää, joka korosti keskustelussamme erityisesti kahta tärkeää seikkaa: Ensinnäkin hän painotti reilun kilpailun merkitystä, mikä tarkoittaa, että tuontituotteiden on täytettävä samat standardit ja laatuvaatimukset kuin kotimaisten tuotteiden. Toiseksi, haastateltava toi esiin elintarviketurvallisuuden, joka on läheisesti yhteydessä tuotantoketjun jäljitettävyyteen. Hän ehdotti, että elintarviketuotannolle ja -tuonnille tulisi asettaa selkeät, yhtenäiset ja reilut säännöt, jotka takaavat elintarvikkeiden turvallisuuden ja laadun.
ekqvist
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Kirjoittaja on koulutukseltaan energiatalouden ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Helsingin SOTEPE-jaoston jäsen. Helsingin kaupungin asunnot Oy:n hallituksen varajäsen (asukkaiden valitsema). Tällä hetkellä töissä Euroopan parlamentissa poliittisena neuvonantajana ECR-ryhmässä.
Vuodesta 2014 lähtien osallistunut extreme-estejuoksukilpailuihin. Vapaa-aika kuluu voimaa, ketteryyttä ja kestävyyttä vaativien urheilulajien parissa. #handstand #headstand

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu