Rettelöivä nuoriso saadaan kyllä kuriin

Nuorison väkivalta on mahdollista saada kuriin. Suomessa kuten Ruotsissa sen esteenä ovat nimenomaan vihervasemmisto ja ns alan asiantuntuntijat kuten sosiaalitoimi. Heidän lähtökohtansa ongelmien hoidossa on nimittäin ideologinen ja se suosii vain tehottomia pehmeitä toimia, tukea ja ymmärrystä. Niillä ei tilanne kuin pahene.

Tanskassa on parikymmentä vuotta lähdetty kiristämään valvontaa kuten tekemällä julkisilla paikoilla epäiltyjen ruumiintarkastuksia, asettamalla nuorille liikkumisrajoituksia sekä tuplaamalla vakavien rikosten vankeusseuraamukset.

Tulokset ovat erinomaisia pelkästään sillä, että Tanskan poliisi on vapautettu hoitamaan työnsä uusilla laeilla ja sosiaalitantat on siirretty sivuun työtä sotkemasta.

Itse lisäisin väkivaltaisten nuorten, ilkivallan harrastajien ja ryöstäjien oikaisuun ruumiillisen pakkotyön myös alaikäisille.

**

Tanskassa ovat myös demarit muiden suurten puolueiden kanssa samalla linjalla niin rikollisuuden kuin pakolaispolitiikan ja maahanmuuton suhteen.

Vuoden pakolaiskiintiö tippui tuhansista yhdeksään sataan. Maahanmuuttajien kriteerejä on siis tiukennettu. Enää ei ole mahdollista tulla Tanskaan vain sanomalla olevansa turvapaikanhakija. Lisäksi muiden  EUn ulkopuolelta tulevien pääsykriteerejä on roimasti tiukennettu.

Ulkomaalaisten ilmainen elämä Tanskan veronmaksajien varoilla on saatu hallintaan kuten myös rettelöivä nuoriso ja katuväkivalta.

 

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0b40de42-abf5-47fc-8f0a-f20eff1daf87

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/aaf7d967-0522-42d0-be40-7786b5223065

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu