Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Eurovaalit: Katso tulokset tästä

Kv media valehtelee hallituspohjastamme

Maailman uutiskanavat levittävät vääräää tietoa Suomen hallitusneuvotteluista.  Ne väittävät neuvoteltavan äärioikeistolaisesta hallituksesta ja kumppanuudesta sellaisen jäsenen kanssa.

SUOMEN tuleva pääministeri aloittaa hallitusneuvottelut äärioikeiston kanssa”

”Suomen äärioikeisto neuvottelee koalitiohallitukseen liittymisestä”

”Suomalaiset konservatiivit ovat avoimia hallitusneuvotteluille äärioikeistolaisen puolueen kanssa”

”Suomen tuleva pääministeri muodostaa hallituksen äärioikeiston kanssa”

”Äärioikeistolainen puolue liittyy hallitusneuvotteluihin päämääränään muodostaa seuraava hallitus”

”Suomeen tulossa konservatiivihallitus, johon kuuluu äärioikeisto”

Väitteethän ovat täysin perättömiä. Perussuomalaiset tai Kokoomus eivät todellakaan ole äärioikeistolaisia ryhmiä.

Kansainvälinen media vääristää tahallaan kuvaa maamme politiikasta, koska se joko ajaa vasemmistolaista tai oikeistolaista politiikkaa.

Näitä vääriä viestejä on  GuardianinPoliticonBloomberginAl-JazeeranLe Monden ja Euronewsin sivustoilla. (Iltasanomat tänään).

Tämä viestintä kertoo uutiskanavien epäluotettavuudesta ajatellen myös niiden välittämiä uutisia muualta maailmaa. Olemme ikävä kyllä täydellisen aivopesun ja manipulaation kohteena.

**

Olisi aika ymmärtää, että äärioikeistoa ei Suomen puoluekentässä ole. Suomen etujen ajaminen, julkishallinnon kulujen rajoittaminen ja omista asioista kuten maahan kohdistuvasta siirtolaisuudesta määrääminen eivät ole ääärioikeistolaisuutta eikä isänmaallisuus yli globalismin kuten sen edistäjät esittävät.

Myöskään arvokonservatismi ei ole mikään ääriliike vaan perinteinen arvoajattelu, joka ei hyväksy vasemmiston kehittämiä oppeja ihmisen ja tämän moraalin normaaliuden romuttamiseksi.

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (22)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. MattiLehtinen
  Matti Lehtinen #3887944

  Kannattaisko laittaa otsikko myös?

  Ilmoita asiaton viesti

 2. MattiLehtinen
  Matti Lehtinen #3887950

  Suomen mediat käyttää ulkomaalaisia lähteitä ulkomaan uutisissa melko paljon, mitä suomalaisia lähteitä ulkomaalaiset mediat on käyttänyt? Tiedonantajaako?

  Ilmoita asiaton viesti

  • emailjuuso
   Juha Hämäläinen #3887953 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #3887950

   Pääosin se käyttää vain muutamaa uutistoimistoa. Niin tekevät myös ulkomaantoimittajamme. Useimmat heistä voisivat tehdä työnsä yhtä hyvin kotimaassa. Ulkomaankomennukset nyt vaan ovat sellaisia palkintomatkoja.

   Luotettavampia uutisia saa vain lukemalla moninaisia lehtiä. Se vaan vaatii laajaa kielitaitoa, jota harvoilla on.

   Ilmoita asiaton viesti

   • seppa64
    Vastaus kommenttiin: #3887953

    Google kääntää nykyisin melko hyvin melkein kaiken kielisiä sanomalehti kirjoituksia ja nopeasti. Myös arabian kielestä tai japanista.

    Ilmoita asiaton viesti

 3. Käyttäjäkuva
  Antero Inkala #3887962

  Jep, mm. Arhinmäki, Ohisalo ja Marin näitä juttuja levittelevät ja meidän lehdistö niitä uutisoi ja siitä sitten ulkomaanelävät niitä totuutena toitottavat omissa medioissaan..

  Että kiitos vaan vit..sti omaa pesää likaavat.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. jounisnellman
  Jouni Snellman #3887966

  Ilta-Sanomat itsekin osallistui tähän vainoharhaan otsikoimalla, että ulkomaisten lehtien jutut olisivat jotenkin ”erikoisia.” Repesin nauruun, kun tuon huomasin.

  Ilmoita asiaton viesti

 5. PekkaNrnen
  Pekka Näränen #3887976

  Ei persut nyt varsinaisesti äärioikeistoa ole, kokoomuksesta puhumattakaan. Mutta ei ulkomainen lehdistö piittaa siitä mitä mieltä Hämäläinen on asiasta. Persut voivat itse ulostuloillaan vaikuttaa kuinka asiat maailmalla koetaan. Jos esimerkiksi vaaditaan, että Suomi, joka on bkt/capita tilastoissa maailmassa 20 rikkaimman joukossa, lopettaisi kokonaan kehitysyhteistyön, niin kyllä se maailmalla huomioitaisiin negatiivisesti.

  Kehitysyhteistyömäärärahoja saatetaan kyllä leikata, niinhän tehtiin 90-luvun puolivälissä laman koetellessa, mutta se on eri asia kuin niistä kokonaan luopuminen.

  Tämä nyt vain yhtenä esimerkkinä.

  Ilmoita asiaton viesti

 6. buimonen
  Börje Uimonen #3887983

  Onko kv-media mielestäsi siis liian kohtelias kuvaillessan sinimustan hallituksen syntyä?

  Ilmoita asiaton viesti

 7. Granu
  Arto Granlund #3887996

  Kun persut asemoivat itse itsensä äärioikeistoon liittymällä Eu-parlamentissä ryhmiin jotka kiistatta ovat poliittista äärioikeistoa niin ei ole syytä ihmetellä miksi heidät äärioikeistoon luokitellaan, eikä heidän maahanmuuttopolitiikkansa eroa yhtään EU-alueen äärioikeistolaisten puolueiden politiikasta. Miten se taas menikään ”jos kävelee kuin Ankka ja…jne.

  Ilmoita asiaton viesti

 8. vinettoa

  Perussuomalaiset eivät ole äärioikeistolainen puolue. Kysyin mr.Tekoälyltä

  QGPT Chat:

  K:Onko Perussuomalaiset puolue Suomessa äärioikeistolainen puolue?

  V:Perussuomalaiset-puoluetta on usein luonnehdittu oikeistopopulistiseksi puolueeksi, joka vastustaa maahanmuuttoa ja Euroopan unionia. Puolue on myös herättänyt kritiikkiä monikulttuurisuuden ja ihmisoikeuksien kunnioittamisen vastustamisesta. Joillakin tahoilla on kutsuttu Perussuomalaisia äärioikeistolaiseksi puolueeksi, mutta termi ”äärioikeisto” on yleensä varattu puolueille ja ryhmittymille, jotka pyrkivät avoimesti syrjimään, vihaamaan ja sortamaan tiettyjä yhteiskunnan ryhmiä, kuten etnisiä tai seksuaalisia vähemmistöjä. Vaikka Perussuomalaiset-puolueen poliittiset näkemykset voivat olla konservatiivisia ja joissain tapauksissa ristiriidassa ihmisoikeuksien kanssa, ei ole asianmukaista luokitella sitä äärioikeistolaiseksi puolueeksi.

  Ilmoita asiaton viesti

 9. LassiLappalainen

  Täällä Louekosken ja Tuomaalan tapaiset ressukat laskevat housuunsa kun äärivasemmistolainen ja äärivasemmiston lähteitä referoiva ”kansainvälinen lehdistö” uutisoi Suomen äärioikeistosta.
  Varmaan näiden heppujen mielestä eduskunta- ja presidentinvaalit pitäisi siirtä Suomen kansalaisilta Aftonbladetin ja the Guardianin ”journalisteille”.

  Ilmoita asiaton viesti

 10. Tapio Tuomaala
  Tapio Tuomaala #3888030

  Miten söpöä, kun Hämäläinen koettaa vakuuttaa aatetovereilleen, ettei Suomessa ole äärioikeistoa.

  Jopa ”Kansainvälinen media vääristää tahallaan kuvaa maamme politiikasta, koska se joko ajaa vasemmistolaista tai oikeistolaista politiikkaa”. Koko maailma on liitossa persuja vastaan.

  Hämäläinen tekee uhriutumisen Suomen ennätystä.

  Ilmoita asiaton viesti

  • esalehtinen
   Esa Lehtinen #3888157
   Vastaus kommenttiin: #3888030

   Erinomaista, että asia vielä muistuu Räihälle mieleen! Tietäähän Räihä nämä dementian kehittymisen neljä vaihetta:

   Ensin unohtuvat ihmisten nimet.

   Seuraavaksi unohtuvat ihmisten kasvot.

   Kolmannessa vaiheessa unohtuu sepalus auki.

   Neljännessä vaiheessa unohtuu sepalus kiinni. Tässä vaiheessa vaipat ovat tärkeitä! Ja on erinomaisen hyödyllistä, että vaipan muistaa vaihtaa edes silloin tällöin. Onhan vaipan nesteenpidätyskyky rajallinen.

   Vanha ei ole sama kuin uusi, kaikkine seurauksineen. Tämän totean Räihälle kaikella sympatialla!

   Ilmoita asiaton viesti

 11. TapaniTuominen1
  Tapani Tuominen #3888102

  The Guardian, UKn Kansan Uutiset ja liuta muuta roskaa. Myös Bloomberg jo useamman vuoden.

  Ei mitään merkitystä. Uutisoidaan toki isosti meillä, koska sopii median agendaan. Vaalithan Alma ja Sanomat hävisi jo.

  Saa muuten nähdä miten Sanomien käy, kun Herlinin lypsylehmä putoaa pian kovaa ja korkealta. Kenellä on (vielä) Koneen osakkeita; kannattaa myydä nyt viimeistään pois.

  Ilmoita asiaton viesti

 12. jpvuorela

  Myös Putin on sitä mieltä, että maailma on väärässä ja hän oikeassa.

  Avauksessa on täysin koominen kappale:

  ”Väitteethän ovat täysin perättömiä. Perussuomalaiset tai Kokoomus eivät todellakaan ole äärioikeistolaisia ryhmiä.”

  Maailman mediahan on nimenomaan yhtä mieltä ihmetellessään, että tavanomaisen konservatiivinen Kokoomus haluaa ensisijaisesti yhteistyötä äärioikeistolaisten persujen kanssa.

  Ilmoita asiaton viesti

 13. vesaluoma70
  Vesa Luoma #3888184

  Ymmärtäähän se että valtamediassa, jonka toimittajat on pää asiassa vihervassareita, on kova hätä, jos nykyinen poliittinen linja muuttuu.

  Ilmoita asiaton viesti

 14. Granu
  Arto Granlund #3888185

  Olisihan se tietysti mukavaa, että puolueet itse saisivat määritellä mihin heidät poliittisella kartalla pitäisi asettaa, mutta kun se ei ole niin, muut sen määrittävät. Sama on tilanne, kun puhutaan kv-yritysten halukkuudesta investoida Suomeen, emme me itse ole päteviä sitä arvioimaan vaan kv-sijoittajat sen arvioivat onko Suomi investointikohteena kiinnostava vai ei ja siksi ei ole ollenkaan yhdentekevää miltä Suomen hallituksen kokoonpano näyttää ulospäin.

  Ilmoita asiaton viesti

  • markkulehto
   Markku Lehto #3888383
   Vastaus kommenttiin: #3888185

   Joo, äärioikeistolaisen leimakirveen heiluttaminen tarkoittaisi vastaavasti ulkomaalaisten sijoitusten puolellahan sitä, että meiltä Suomesta bisnespiireistä viestitettäisiin ulkomaille, kuinka riskialtista Suomeen investoiminen on. Jos Suomesta tällaista viestitettäisiin mm. talouselämää seuraaville mediataloille, niin sehän olisi varmaa, että ei tänne kukaan investoisi.

   Kyse nyt vaan on siitä, kenen etua tällainen oman pesän likaaminen hyödyttää ? Tuskin ainakaan niitä jotka ovat työtä vailla ja hakevat töitä.

   Niitäkö tuollainen pesän likaaminen hyödyttää, jotka jättäytyivät oppositioon ? Ennenhän meillä YYA -aikakaudella käytettiin aina sitä Kremlin korttia vastapuolen puolueita ja ei-toivottujen itsenäisesti ajattelevien poliitikkojen leimaamisessa. Nyt sitten käytetään tuota ”äärioikeisto” -korttia.

   Kukahan tuon ”äärioikeisto” -kortin on keksinyt ? Olisiko ehkä joku YYA -ajan hengessä elävä ja sen aikakauden poliittisen pelin osaava, vähitellen sivuun siirtyvä, boomeri. En usko, että edellisen hallituksen nuori pääministeri on tuota korttipeliä itse keksinyt.

   Ilmoita asiaton viesti

 15. markkulehto
  Markku Lehto #3888374

  Kyllähän tässä tuoksuu vahvasti se, että näiden äärioikeisto-leimaamisien takana on pyrkimystietoisesti vaikeuttaa nykyisiä hallitusneuvotteluita. Tuota leimaamistahan pohjusti jo edellisen hallituksen pääministeri puheillaan sini-musta -hallituksesta, jossa oli selkeä linkki 1930 -luvun Isänmaalliseen oikeistoradikaaliliikkeeseen, jonka tunnuksissa olivat sininen ja musta väri. Sehän ei sinänsä ollut silloiselta pääministeriltä mitään uutta. Hänhän osaa terävällä kielenkäytöllään siltojen polttamisen taidon. Samaan sarjaan, joskin vähän yksinkertaisempaan fraseologiaan, voidaan liittää myös Arhinmäen puheet lippujen liehuttamisesta ”sysimustaa oikeistohallitusta” vastaan.

  Että kun meillä perustuslain mukaisesti edustuksellisen demokratian äänestystuloksen perusteella ollaan muodostamassa hallitusta, niin nämä muutamat kiistävät demokratian toteutumista. Miksi tuollaista voisi kutsua ?

  Sitten vielä levitellään ulkomaalaisille toimittajille saagaa ”äärioikeistohallituksesta”. Eipä ihme kun ilmapiiri on tuollainen, että vasemmistossa ollaan tukkanuottasilla myös keskenään, kun yksi puolue imuroi muilta äänet. Turha siitä on Kokoomusta ja PS -puoluetta syyttää, jos vasemmistossa menee henkilöillä sukset ristiin.

  Ilmoita asiaton viesti

 16. PasiRipari
  Pasi Ripari #3888509

  Ensin persut menivät hallitukseen.

  Ei näkynyt fasismia.

  Sitten tuli Brexit.

  Ei näkynyt fasismia.

  Sitten Trump voitti vaalit.

  Ei näkynyt fasismia.

  Ei näillä äärioikeiston peloilla ole pitkään aikaan ollut mitään todellisuuspohjaa. Jos me ikinä enää näemme fasismia, olen varma että siihen joudutaan näiden varjoja pelkäävien toimesta – he lankeavat kerta toisensa jälkeen kiihkoiluun ääriliikkeiden pelosta. Juuri tällaiset ihmiset ovat otollisia höynäytettäviä oikeiden ääriliikkeiden valjastettavaksi.

  Ilmoita asiaton viesti