Miksi ei enää latiakaan rahallista apua palestiinalaisille

Amnesty ja lääkärien avustusjärjestö ruinaavat rahaa Suomessakin somessa ja mediassa jakaakseen sitä Gazan palestiinalaisille.

Koko tuo puuha on vastenmielistä katsoakin. Syy on siinä, että palestiinalaisten johto on vuosikymmenet varastanut kansalleen annettuja ulkomaisia tukia miljardeittain. Lisäksi johtajat ovat vieneet osansa kansan maksamista veroista ja maksuista.

Kakki eri vapautusjärjestöjen johtajat ovat syyllistyneet samaan PLOsta Al-Fatahiin ja Hamakseen.  Näiden johdossa on useita monimiljardöörejä. Lisäksi nämä raukkamaiset muslimit ovat asuneet vuosikymmenet pääosin turvassa ulkomailla.

Ennen kuin terroristien varastamat varat palautuvat palestiinalaisille, ei ole yhtään perustetta antaa ulkomaista tukirahaa palestiinalaisille, vain materiaalista apua.

Palestiinalaisten terroristijohtajat eivät vähääkään välitä kansan kohtalosta.

**

PLO

A Swiss investment adviser, told Al-Jazeera that Arafat opened his first secret bank account in 1965 with a $50,000 check from the emir of Kuwait. Since then, Robard said, Arafat has set up other accounts in Switzerland, Austria, Luxembourg and the Cayman Islands. Robard said Arafat also owns a number of hotels and holiday resorts in Spain, Italy, France, Switzerland and Austria and is the main shareholder in two cellular telephone companies operating in Tunisia and Algeria.

After the Oslo peace accords were finalized in 1994, tax and customs revenues collected by Israel on Palestinian salaries and goods were transferred to a personal account in Arafat’s name held at an Israeli bank branch in Tel Aviv. Between 1996 and 2000, Israel pai than $500 million in tax revenues on oil sales alone in Arafat’s personal account according to a reportäby the Israeli daily Yedioth Ahronoth.

CIA arvioi Arafatin omaisuudeksi 6 miljardia USD.

**

Hamas

Hamasin johtohahmojen on kerrottu elävän ulkomailla luksuselämää miljardien arvoisten omistustensa turvin.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000009973411.html

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu