Kerrankin, kun olin woke, niin se ei käynyt Gigantille

Ostin korealaisen kännykän ja sain myyjältä pyynnön arvioida ostokseni. Gigantin tapa sensuroida täysin asiallinen tuotearvosteluni on kuin woke-kouhotus. En olisi uskonut Gigantin olevan noin pikkumainen.

Tein arvosteluni Gigantin nettisaitille eikä sen sisällön pitäisi kuulua millään tavoin Samsungin maahantuonnille siten, että se voi tekstin sensuroida.

On perin kummallista, jos tuotteen toteutunutta ostohintaa ei saisi mainita ja arvioida  tuotteen järkevää hintatasoa. Kyseessä on minun arvioni eikä myyjän tai maahantuojan. Se toisen kuluttajan  näkemyshän juuri muita ostajia kiinnostaa. Siksi näitä arvosteluita luetaan ja kirjoitetaan.

**

Nykyisten markkinoinnin oppien mukaan tuote on paljon muutakin kuin pelkkä fyysinen tuote  tai palvelu. Tuote käsitteenä on laaja paketti asioita, jotka tiiviisti tai löyhemminkin tulevat tuotteen mukana automaattisesti.

Asiakas voi äänestää vain ostokäytöksellään. Yleensä muitakin vaatimukset täyttäviä vaihtoehtoja ostokselle riittää.

**

Miksi Gigantti sitten lähtee yksittäisen kirjoituksen sensuroimaan ja minua vastuuttomammin toimien irrottaa politiikan bisneksestä. Ne asiat eivät todellakaan ole erillisiä nykymaailmassa. Sen jokainen tietää jo kansainvälisestä päivänpolitiikasta. Jokaiseen kiloon venäläistä nestekaasua liittyy mm Venäjän valtion sotilaallinen toiminta tai verkkohäiriköinti. Ostoksella epäsuorasti rahoitetaan niitä.

Gigantti vaan ei vielä tätä sidosta tiedosta eikä hyväksy, vaikka kantaa ottaisi sen yksittäinen asiakas eikä yritys itse.

**

Alkuperäinen nettiarvosteluni Samsungin puhelimesta Gigantin saitilla:

”Minulla on A52s 5G ollut pari kuukautta. Laite on ollut yleisesti ottaen erittäin hyvä. Ostohintaan 299€ (tarjous) ei parempaa saa.

Näyttö on korkealuokkainen kuten myös kamerat. Laittamalla kännyyn 500€ lisää ei juuri muuta saa lisää kuin metallikuoret muovisen tilalle. Känny on korealainen. Fn itse laittaisi latiakaan kiinalaiseen kännyyn ja tukisi sen diktatuuria ja länsimaiden urkintaa, mutta omapahan on valintanne.

Laitteen puutteita on virran katkaisu, joka vaatii kahden näppäimen tarkalleen samanaikaisen painamisen eikä siitä tahdo tulla mitään, jos on laite kotelossaan. Suojakoteloita on heikosti saatavilla. Varsinkaan nahkaisia ei ole lainkaan liikkeissä, vain muovisia onnettomia.

Kännyn akku on nimellisesti tehokas, mutta puhelinta on ladattava kesken päivän, jos laitetta käyttää vähänkin enemmän. Pikalataus on kaukana pikaisesta.”

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu