Aasiassa on toiset säännöt LGBTQI etc väelle

Osakan aluetuomioistuin päätti, että samaa sukupuolta olevien naimakauppa on maan perustuslain vastainen.

Niinhän se on. Laki sanoo avioliiton perustuvan kahden eri sukupuolen edustajien väliseen suostumukseen. Muista sukupuolista tai itse  keksityistä identiteeteistä ei siellä tiedetä lainsäädännössä mitään. Aasialainen yhteiskunta ei ole valmis romuttamaan sen perustaa eli heteroperhettä muotivillityksillä tai höpinöillä yhdenvertaisuudesta.

Tämä aasialainen näkemys perustuu vanhaan kulttuuriin, jossa perhe ja suku on pyhä asia ja jotain paljon tärkeämpää kuin meillä länsimaissa, jossa sen on korvannut verottajan ja Tilastokeskuksen käsitteet talous tai ruokakunta.

Ainut aasialainen maa, joka hyväksyy samaa sukupuolta olevien avioliiton on tietääkseni Taiwan.

”Three same-sex couples – two male, one female – had filed the case in the Osaka district court in Japan, which is the only Group of Seven nation that does not allow people of the same gender to marry.

Under the current rules in Japan, same-sex couples are not allowed to legally marry, can’t inherit their partner’s assets

In addition to rejecting their claim that being unable to marry was unconstitutional, the court also threw out their demands for 1 million yen ($7,414) in damages for each couple.”  Daily Mail, 20.2.2022.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu