AFP kirjoittaa omiaan Suomesta

Yksi maailman suurimmista uutistoimistoista rakentaa Suomi -kuvaa ilmaiseksi.

AFP kirjoittaa mm ”Maahanmuuton vastaiset mielipiteet sekä haluttomuus työllistää ulkopuolisia ovat yleisiä homogeenisessa yhteiskunnassa, jossa äärioikeistolaisella perussuomalaiset-puolueella on vaaleissa suuri kannatus”.

On ikävää, että Suomen suurlähetystö ei osaa valistaa Ranskan mediaa Suomen tilanteesta ja tällaiset valheet leviävät vapaasti.

Persut ei ole äärioikeistolainen puolue eikä puolue vastusta ulkomaalaisten työskentelyä Suomessa sen enempää kuin työnantajatkaan. Olen ikäni ollut töissä yrityksissä, jotka ovat työllistäneet Suomessa kymmeniä eri kansallisuuksia ongelmitta.

AFP on osa valemediaa, jolla on poliittinen agenda. Ranskalla on itsellään massiivinen ongelma haittamuuton kanssa. Maassa on miljoonittain muualta tullutta väkeä, joka ei edes vuosikymmenien mittaan ole sopeutunut Ranskaan. Tämä näkyy nykyään jo pelkästään katukuvassa eikä vain rikostilastoissa tai sosiaalitoimen kuormituksena tai poltettuina kirkkoina ja synagoogina.

Ranskassa on otettu linjaksi normalisoida tällainen sekasorto ja tehdä pahiksia maista, jotka eivät lähde tähän hulluuteen mukaan vaan haluavat määritellä keitä maahan pääsee ja kuinka monta.

***

AFP on oikeassa siinä, että Suomi tarvitsee ulkomaisia työntekijöitä. AFP tekee kuitenkin sen virheen, että se luulee olevan normaalia, että maahan muutetaan ensin ja sitten aletaan etsimään töitä. Normaalisti työpaikka hankitaan ensin ja muutetaan sitten. Normaali muuttaja ei tarvitse tukiorganisaatioita eikä sossunluukkua päivääkään.

EUn johdolla onkin taipumus puolustaa hallitsematonta massamuuttoa, jonka kustannukset kaatuvat kansalaisten niskaan ja syövät pakostakin resursseja kantaväestön sosiaalitoimelta. On ihmeteltävä miksi näin on. Kyse ei ole sattumasta, siksi kiihkeän fanaattista on tuo muuttovapauden puolustus EUn ylimmässäkin johdossa.

***

Suomen houkuttelevuus osaavalle koulutetulle työvoimalle on heikko. Syyt tietää jokainen. Palkat ovat pienet, verot tapissa ja elinkustannukset samoin. Lopputulemana ostovoima on heikko ja johtaa velkaantumiseen kotitalouksissa ja valtion tasolla. Julkinen sektorimme on kenties tuplakokoa tarpeeseen nähden.

Kun päälle lisätään pimeä vuodenaika ja kylmyys niin ei täällä moni muualta tullut viihdy pitkään. En ole viihtynyt itsekään, vaikka olen kantasuomalainen.

Suomalaisten maahanmuuttovastaisuus on kuitenkin silkkaa tarua eikä selitys tilanteellemme.

 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/29fe7942-bb09-4f79-8e1f-824e50342b84

+29
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu