Älä koskaan ala riskiyrittäjäksi ilman oy-pohjaa

0len ihmetellyt miksi suomalaiset eivät edelleenkään osaa yrittämisen perustetta numero yksi. Riskiyrittämisen tulee aina perustua osakeyhtiöön omien ja liiketoiminnan vastuiden pitämiseksi erillään.

Riskiyrittämisessä vastuut nousevat tasoon, joka ei ole yrittäjän kannettavissa henkilötason vastuina asioiden mennessä pieleen.

Sääntö kaksi on se, ettei yrittäjän tule taata omaisuudellaan yrityksen lainoja. Ei siis koskaan. Jos yritykselle ei myönnetä lainaa, ei sitä kannata yrittäjänkään ottaa. Bisnes on silloin niin surkea.

Näillä eväillä olen itse pärjännyt usean yrityksen kanssa ilman ongelmia ja stressiä. Opin myös sen, että kannattava ja kasvava yritys toimii hienosti pelkästään tulorahoituksella.

Alla oleva masentava tilanne olisi vältetty näitä neuvoja noudattamalla. Osakeyhtiön lainat olisivat kaatuneet konkurssipesään eikä yrittäjän niskaan 15 vuodeksi tai loppuelämäkseen. Näin edellyttäen, ettei yrittäjä ole syyllistynyt konkurssirikokseen.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/49bf1e33-b215-44dc-b28e-87b00a654895

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu