Älkää uskoko nollatutkijoita

Olen taas yllättynyt kuinka heikkolahjaista on yliopistojemme tutkimus ja valtamedian ideologinen tuki tälle.

Eurooppaa tulee koettelemaan sen historian vaikein kriisi koko tämän vuosisadan. Kyse on maailman ylikansoituksesta, joka on johtanut kehitysmaiden ihmislaumojen massavaelluksiin, joiden voi odottaa vain lisääntyvän.

Tästä huolimatta erityisesti Hesari toistuvasti kirjoittaa ihmisten oikeudesta kävellä mihin tahansa ja asettua mihin tahansa valitsemaansa maahan asumaan.

Tämän valheen levitykseen on otettu mukaan yliopistojen vasemmistolaiset tutkijat. Ohessa yksi esimerkki:

**

Nämä tutkijat luulevat maailman pysyvän kasassa juridiikalla ja esittävät, että presidenttimme oli väärässä vaatiessaan massavaellusten pysäyttämistä. Mitä nämä toisten verotuloilla ylläpidetyt tutkijat ovat arvioimaan mikä on EUlle tai Suomelle hyväksi tai keitä ulkomaalaisia meidän on veroillamme  elätettävä.

Heidän onneton logiikkansa palvelee vain maamme ja yhteiskuntamme rappioittamista, johon elintasosiirtolaisuus johtaa.

**

On selvää, että YKn vanhentuneet  siirtolaissopimukset on muutettava  vastaamaan nykypäivän olosuhteita. Ihmisten vapaa vaeltelu yleensä mistään syystä ei ole hyväksyttävää eikä yleinen ihmisoikeus.

Me emme voi vaarantaa länsimaiden yhteiskuntarauhaa vastaanottamalla määrättömästi huollettavia ihmisiä siten, että näiden määrän päättävät elintasopakolaiset itse eivätkä vastaanottajamaat.

EU on jo nyt tiuhasti asuttu ja sen väestö rankasti verotettu. Kehitysmaiden ongelmia ei ratkota siirtämällä ne EUn tontille.

EUn ainut tapa pysyä koossa tulevina vuosina on päästä yhteisymmärrykseen elintasosiirtolaisten sekä pakolaisten  määrän tiukasta rajoittamisesta ja EUn rajojen käytännöllisen merkityksen palauttamisesta niiden alkuperäiseen käyttöön eli estämään massavaellukset ja selvittämään keitä tulijat ovat jo ennen heidän päästämistään alueelle.

Länsimaiden on irtisanouduttava YKn massamuuttositoumuksista ja mietittävä uusiksi koko sopimuspolitiikka.

Se on varmaa, että seinä tulee vastaan nykyiselle löyhälle politiikalle, jossa EUn maihin voi kävellä ja asettua esittämällä olevansa turvapaikanhakija. Asylum -lausahdus lakkaa olemasta maaginen taikasana, jolla rajat aukeavat.

+40
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu