Älkää uskoko urkinnan vain hyviin tarkoituksiin

Valtioiden harrastama urkinta on merkittävimpiä uhkia ihmiskunnan vapauksille erityisesti tulevaisuudessa. Tekniikan ällistyttävä kehittyminen on tehnyt kansalaisten kyttäämisestä hyvin helppoa ja yhä edullisempaa.

Muistelemme mielellään kylmän sodan vuosikymmeniä ja kansainvälistä vakoilua parhaimmillaan. Katsomme vuodesta toiseen täysin lapsellisia Bond -filmejä ja hiljaa mielessämme uskomme Hollywoodin aivopesutuotantoon yhtä syvästi kuin venäläinen uskoi Staliniin isänmaan isänä tai kiinalaisen Xi Jinpingin nerouteen ja kansallisen voimapolitiikan propagandaan.

Kaikkialla maailmassa on myyty kansalle ajatusta siitä, että valtion on urkittava paitsi vieraita niin myös omia kansalaisiaan, muutoin ei mukamas voida taata turvallisuutta.

Tämähän on emävalhe. Valtiourkinta on edennyt vallassaan jo sille asteelle, ettei se ole missään yhteisessä valvonnassa vaan se valvoo itse itseään.

**

Valtio urkkii massiivisesti nyt myös omia kansalaisiaan. Urkintatiedot ovat niin kattavia, että niiden pohjalta mm NSA ja CIA profiloi USAn kansalaiset tietokantojen datalla ja automaattisella profiloinnilla.

Kiinassa on päästy jo ihmisten sosiaalisen pistejärjestelmän luontiin. Urkintatietojen oerusteella voidaan määrittää yksilön poliittinen luotettavuus tai sopivuus päättäjäksi tai valtion virkaan. Väärällä asenteella tai kritiikillä somessa voi estää passinsa saannin tai pääsyn opettajan virkaan.

Saksassa on jo täysin kyllästytty sen tiedustelupalveluiden harrastamaan kansalaisurkintaan. Baijerissa BNDn bunkkerin aitoihin heitetään paskaa ja jätteitä. BND urkkii tavallista kansaa siinä määrin ja toimii kyttääjänä yrityksissä maksua vastaan.

Venäjästä ei kannata edes erikseen tässä kirjoittaa. Se on niin syvällä valtiokontrollin toteutuksessa ja vastustajien eliminoinnissa.

Hienoiten piilotettu kansainvälinen  urkinta on Israelin valtiolla. Se on tunnetusti maailman huippua henkilöurkinnassa, soluttautumisessa, salakuuntelussa ja likvidoinneissa. Israelilla on näyttöä. Sillä on USAsta kurkkuote kuin terrierillä.

Urkintaväen valta on rajaton. He voivat estää urkinnan paljastamisen, sen arvostelun, sen kohteiden kaikkinaisen oikeusturvan, tehdä tämän syytesuojan takaa ja vaitiolovelvollisuuksia käyttäen. Demokraattisiksi kutsutuissakin  valtioissa urkintaorganisaatiot vakoilevat omia poliitikkojaan ja valtioiden ylintä johtoa vapaasti.

**

Tanskassa on tuoreeltaan menossa tyypillinen urkintatapauksen vuoto. Maan turvallisuuspalvelun johto on poikkeuksellisesti epäiltynä maanpetoksesta. Se on auttanut ulkovaltaa eli USAta vakoilemaan mm Saksan poliitikkoja. Jenkkien NSA on saanut apua voidakseen kuunnella mm Angela Merkelin ja presidentti Steinmeierin puheluita.

Koomista jutussa on oikeastaan se, että petossyyte näyttää liittyvän siihen, että urkinta on paljastettu lehdistölle ja Tanskan valtion maine on kärsinyt tästä. Naurettavaa oli sekin, että tiedustelupalvelun virkamiesten syyttelläolosta saivat lehdet kirjoittaa vain oikeuden tuomarin annettua siihen luvan.

Mitään mielikuvitusta ei tarvita päättelemään miten usein ja vakavia urkinta-asioita pelkästään jo länsimaissa pimitetään kansalta.

**

Harmitonta tai hyvää urkintaa ei ole olemassakaan, jos sillä ei ole mitään kontrollia, rajoja, rangaistuksia ja demokraattista valvontaa.

Tiedusteluväen suurin tuntema uhka ”työlleen” on yhteiskunnan valvonta sen toimiin. Demokratia koetaan ehdottomasti vain uhkana.

Urkinnan valvonta ei voi jäädä siihen edes naivissa Suomessa, että yksi kansanedustaja istuu kerran pullakahvilla SUPOssa ja Puolustusvoimien tiedusteluun häntä ei edes lasketa oikeasti.

Valtiourkinta päättyy aina ikäviin seurauksiin tekee sitä SUPO, armeijan tiedustelu, NSA, CIA, BND, FSB, MI6, Stasi, NSDAP, Kiinan kommunistinen puolue tai mikä tahansa valtion nimissä toimiva urkkija.

Ikävää vaarallisempaa on, että länsimaiden urkkijat ovat verkostuneet USAn avulla ja elävät omaa elämäänsä, jossa valtioita ei ole. USA kerää kaiken datan kaikkialta meidän avustuksellamme.

Kiina ja Venäjä urkkivat omin konstein. Niillä ei onneksi ole vastaavaa maiden urkkijaverkostoa.

Näiltä kaikilta urkkijoilta ei ole suojassa kukaan ihminen tai organisaatio eikä päättäjä. Pienten valtioiden kuten Suomen liikesalaisuudet on vuosikymmenet varastettu suuriin urkkijamaihin eikä vähiten USA han.

Ihmisen kyky erottaa oikea ja väärä on niin heikko, ettei avointa urkinnan valtakirjaa saa antaa kenellekään missään yhteiskunnassa tai maailmantilanteessa. Lähimenneisyys opetti miten käy, kun uskotaan urkinnan tuovan maksimaalisen turvan. 

 

Puutteellinen lista meidän urkkijoistamme;

https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_tiedustelupalveluista

+4
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika. Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä ja päivettynyt hetero.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu