Annetaan afgaanien elää kulttuurinsa mukaan

Afgaanit ovat järjestäneet asiansa niin, että se vastaa heidän kulttuuriaan, joka perustuu täysin islamin noudattamiseen kuten se on kirjoitettu. Mitään ääri-islamia ei ole olemassakaan.

Miksi meidän länsimaissa pitäisi puuttua muslimien elämään. Heidän valintansa on laajalti uskonnon noudattaminen, joka tuo mukanaan koko yhteiskuntajärjestelmän ja oikeusjärjestelmän.

Miksi progressiiviset suomalaiset ja näiden valtaama media luopuu moniarvoisuudestaan, jonka idea on pitää kaikkia kulttuureita, uskontoja ja etnisiä ryhmiä yhdenvertaisina. Niistä ilmaistu kritiikkihän on tunnetusti vihapuhetta, uskontorauhan järkyttämistä ja etnistä profilointia vailla perusteita.

Yhtäkkiä viherpunaväki haluaakin lännen sotavoimia hyökkäämään talebanien ylläpitämää puhdasta islamilaista kulttuuria vastaan. Vasemmistolaiset haukkuvat jenkkejä, kun nämä jättivät epätoivoisen länsimaistamisprojektinsa Afganistanissa.

Samat vihervassarit tyystin vaikenevat musliminaisten asemasta EUssa ja meillä Suomessakin. Korjattavaa olisi heidän asioissaan Suomessakin. Pakkonaittamiset, ympärileikkaukset, lastentekokoneiksi pakottaminen ja alistaminen jatkuvat täälläkin.

***

Josko tehdään niin, että lakkaamme puuttumasta muiden kulttuureiden asioihin ja annamme heille tilaisuuden hoitaa itse omat asiansa kuin aikuiset. Arvostetaan heidän yhdenvertaista vanhaa kulttuuriaan ja uskontoaan sekä annetaan heidän nauttia elämästään varhaisella keskiajalla.

Kenelläkään ei ole oikeutta vaatia lännen nuoria sotilaita vaarantamaan henkeään talebanien keskellä. Se ei ole perusteltua edes sotilaallisesti. Avoin sotilasinvaasio maassa, joka taistelee sitä vastaan sissitoimin, on tuhoon tuomittua.

Afganistan ei kaipaa myöskään mitään rauhanturvaajia kävelemään kevlarvarusteissaan basaarien katuja. He eivät muuta maassa yhtään mitään.

***

Rinnakkaiskulttuureiden rakentaminen EUssa kiihtyy koko ajan, kun tänne otetaan pakolaisia islamilaisista maista. Joukkoomme syntyy eristäytyneitä yhteisöjä, jotka puuhaavat keskenään, muodostavat perheitä  lähinnä  keskenään, pukeutuvat täysin poikkeavasti korostaakseen erilliseem ryhmään ja uskontoon kuulumistaan, noudattavat eri arvoja ja jopa omaa lakiaan.

Eihän tästä seuraa kuin jatkuvia ongelmia.  Siksi tämän väen humanitäärinen muutto joukoittain  länsimaihin ei yleisesti ottaen ole hyvä idea vaan mahdollinen apu tulee toimittaa kohdemaihin.

Pakolaisuus tulee suunnata muihin muslimimaihin, joihin pakolaisten on huomattavasti helpompi asettua kulttuurin, pukeutumisen ja uskonnon  samanlaisuuden takia. Me emme ole oikea kohdemaa heille.

+35
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu