Arvottoman arvoliberalismin synty ja lähihistoria

Tuossa muutama päivä sitten kävimme blogikeskustelun arvoliberalismista. Esimerkkinä oli Iltalehden jutun nainen, joka leikkii fetissinä vaippaleikkejä ja joku toinen kakkaleikkejä, vaikka ikää on jo enemmän kuin tarpeeksi. Aiemmat liberalismin arvovoitot Iltalehdessä olivat mm perheenäidit, jotka myyvät seksipalveluita ja ovat ylpeitä työstään miehensä mukaanlukien.

Perinteiset Puheenvuoron progressiiviset olivat kummissaan miksi mainitsin  tällaisia harrastuksia perversioiksi. Nehän ovat heidän mielestään harmittomia.

Kerron lyhyesti, miten länsimaissa on päädytty tähän säälittävään mielentilaan. Se ei ole sattumaa eikä se perustu ihmisten elämän vapauttamiseen sen enempää kuin turvallisuus sarjamurhaajien vapauttamiseen.

**

Arvoton arvoliberalismi ja sen ideologia on osa uusmarxilaista länsimaisten yhteiskuntien tavoitteellista rappioittamista.

Tämän tiesivät jo 70 -luvulla julkisuuteen tulleet Neuvostoliiton KGBn upseerit, joita oli loikannut länteen yksitellen yhä enemmän.

He kertoivat mm USAn kongressin edustajille näistä tavoista, joilla kommunistivalta alkoi rapauttamaan länttä tuhoamalla sen yhteiskunnan arvomaailman. Samalla tuhottiin miljoonien halu puolustaa sotilaallisesti länsimaita ja kotimaitaan. Heidät oli saatu vihaamaan omiaan ja oikean vihollisen näkeminen näin estyi.

Arvojen tuhoamiseen liittyy erillisiä ohjelmia, joista yksi on perhearvojen romuttaminen, sukupuolikäytöksen rappio, lasten ottaminen yhteiskunnan aivopesuun, huumeiden käytön normalisointi ja mm rauhanliike.

Suunnitelma oli nerokas ja se elää edelleen. Rappion levittäjät lännessä ovat niin typeriä, etteivät näe, vaikka sen tikulla heille osoittaa. Nämä ihmiset luulevat olevansa hyvällä asialla. Se on heidän yhteinen nimittäjänsä lähes  puolueesta riippumatta.

Jokainen ajattelukykyinen voi miettiä miksei nykypäivänä Venäjä eikä Kiina salli itse tätä arvorappiota. Ne pitävät paljolti länsimaiset porvarilliset arvot kunniassa eivätkä hyväksy luopumista asevelvollisuudesta eivätkä hyvällä katso monimuotoista identiteetti-ideologiaa ja seksuaalisia perversioita, huumeiden käyttöä ja kauppaa.

Ne tietävät, että se olisi lopun alku heillekin. Nyt ne antavat lännen lahota sisältäpäin.

Tämä selittää myös sen miksi lännen oikeistolaiset ja sijoittajat ovat lähempänä Venäjää ja Kiinaa kuin lännen vihervasemmisto, josta on tullut epätoivottu vieras ja taudinkantaja entisissä kommunistimaissa.

 

 

+18
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika. Minulla ei ole identiteettiongelmia eikä ilmastopaniikkia. Olen työeläkkeellä oleva isä ja päivettynyt hetero.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu