Briteillä on suvereeni oikeus pysäyttää massamuutto miten parhaaksi näkevät

Britit ovat päättäneet ryhtyä palauttamaan maahan tunkevia siirtolaisvirtoja.

Brittein piskuisilla saarilla asuu jo yli 67  miljoonaa asukasta ja miljooniin nouseva sosiaaliturvan varassa elänyt muuttajien joukko.

Tilanne on se, että britit ovat joutuneet vastaanottamaan lyhyessä ajassa miljoonia luvattomia tulijoita. Se ei voi jatkua sanoivat vanhentuneet kv.sopimukset ihan mitä tahansa.

Minkään itsenäisen valtion ei voi edes odottaa antavan muuttajien täyttää vapaasti maansa kuin sardiinipurkin.

On ikävää, että EU tahallaan pitää rajansa valvomatta ja antaa ihmisten vapaasti vaeltaa EUn halki Kanaalin rantaan ja jatkaa matkaa veneillä kohti Englantia.

Tämän hulluuden on loputtava. Elintasomuutto on jo liian pitkään tulkittu pakolaisuudeksi. Nyt se loppuu pakostakin sanovat muut mitä vaan.

Ihmisoikeudet ne ovat eurooppalaisillakin ja EU-maiden veronmaksajilla. Ihmisten on muuallakin opittava hoitamaan omia kotimaitaan,  ympäristöään, talouttaan ja lisääntymistään.  Se on jakamaton ihmisvelvollisuus.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu