Ebrahimille opittavaksi

Renaz Ebrahimin sekoilu onnettomassa keskusteluohjelmassa on puitu perusteellisesti. Lopputuloskin on selvä; kukin on entistä enemmän linnoittautunut entiseen kantaansa.

Oma kantani oli ja on, ettei tuollaisten Ebrahimin kaltaisten tulisi saada liikaa mediatilaa, koska heillä ei ole meille mitään merkityksellistä annettavaa. Joku voi näkyvyyden takia ottaa hänen juttunsa jopa tosissaan.

Hänen oikea paikkansa tuolla ideologisella fanatismilla ei ole verovaroilla pakkomaksetussa toimittajan työssä Ylellä. Ebrahimin jutut vain lisäävät EUn ulkopuolelta tulleisiin maahanmuuttajiin kohdistuvaa negatiivista suhtautumista.

Kotinurkillani olevan pizzerian kurdit luovat reippaalla työllään ja erinomaisilla pizzoilla sata kertaa enemmän positiivista suhtautumista muuttajiin kuin saarnaavat ebrahimit. Näin siitäkin huolimatta, että kurdeilla on vuodesta toiseen verot ja sotut maksamatta ja firma jatkaa uudella nimellä kuin ei mitään olisi käynyt.

**

Jos länsimaahan turvaan otettu tai tällaisen jälkeläinen alkaa myöhäisteininä opettamaan ystävällisiä ja kaikki viulut maksavia suomalaisia näiden sanavalinnoista niin kyllä isopyörä viiraa pahasti.

Nähdäkseni alikehittyneistä maista ja kulttuureista tulleilla olisi töitä alkuperämaidensa laittamisessa kuntoon ihmisoikeuksien, kansansa toimeentulon sekä turvallisuuden kannalta eikä vaeltaa Suomen kaltaiseen maahan luennoimaan meidän vääryyksistämne, jotka ovat faktisesti omien korviensa välissä olevia yliherkkyyksiä.

Jos omien sanojensa mukaan ruskea nainen järkyttyy afrikkalaisista käytetyn n-sanan käytöstä niin ei kaikki ole hänellä ihan kohdillaan.

Nuori nainen osoittaa käytöksellään, ettei hänkään ole sopeutunut asuinmaahansa eikä hän ymmärrä arvostaa saamaansa koulutusta, työtä, elintasoa ja turvaa vaan räksyttää joutavia.

Häneltä puuttuu suhteellisuudentaju. Me emme ole Ebrahimille tai hänen alkuperäiskansalleen yhtään mitään velkaa emmekä anteeksipyynnön tarpeessa. Oman asemamne maailmassa olemme tuottaneet itse.

Me emme ole koskaan olleet mitään etuoikeutettuja. 1916 syntynyt pakolais-isäni oli vielä polvea, joka kulki lapsena puolet vuodesta ilman kenkiä köyhyyden takia. Kaikki hyvä on maassamme ihan omaa ansiotamne eikä ebrahimien.

Tämä totuus on uutinen myös monille suomalaisille nuorille, jotka ottavat somen kommenttien perusteella  ebrahimien valitukset tosissaan, koska oma elämänkokemus ja lähihistoriamme tuntemus ovat niin suppeita eikä progressiivinen kouluopetus kerro heidän menneisyydestään totta vaan ruokkii myyttiä syyllisyydestämme värillisten ihmisten alistamiseen.

+66
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu