Edesvastuuton YLE syytää soopaa

Istun ja katson tässä parhaillaan YLEn  ykkösen ajankohtaisohjelmaa Meksikosta ja sen naapureista.

On äärimmäisen älytöntä, että verovaroilla ylläpidetty valtion mediapulputin esittää maailmanmenoa vääristellen vuodesta toiseen. YLEn linja on esittää maailman ongelmia siten, että niiden ratkaisu on vastuullamme. Me olemme toimineet väärin, kun emme pidä huolta ihmismassoista, joiden nettolisäys on joka vuosi 80 miljoonaa yksilöä ja pääosa oloissa, joissa ei kaivata yhtään nuppia lisää.

Lisäksi meidän tulisi näemmä paheksua USAn johtoa, joka ei ole innostunut laskemaan jopa kymmeniä miljoonia tulijoita ”turvapaikkaan” USAhan, maahan jossa on jo kymmeniä miljoonia rutiköyhiä ilman koulutusta, terveydenhoitoa sekä kunnon töitä. Trump on kauhea presidentti, kun ei salli massojen valua maahan.

”Dokumentissa” kerrotaan ihmismassoista, jotka tulevat etelämpää Amerikasta Hondurasista, Guatemalasta sun muualta etelämpää sekä jopa Afrikasta Meksikoon tunkeakseen itsensä USAan elätettäviksi tai jäädäkseen Meksikoon, jossa ei tietenkään heitä ylläpidetä vaan he jäävät kadulle.

Miksi Suomen valtion media ei kysy mikä oikeus ihmisillä on lisääntyä holtittomasti ja tulla Meksikoon rääkymään, ettei heille ole järjestetty sitä eikä tätä ja asuntokin on antamatta.

Noin teinitytön näköinen nainen on ehtinyt hankkia viisi lasta ja on nyt kadulla vaatimassa kovaan ääneen ylöspitoa muilta. Tunnen myötätuntoa lapsia kohtaan, mutta en vastuuttomia aikuisia.

Mihinkään ihmisoikeuksiin ei kuulu tällaisen hulluuden ymmärtäminen ja vielä vähemmän sen vaatiminen, että he ovat länsimaiden veronmaksajien vastuulla. YLEllä ei näytä olevan aivan täyspäistä väkeä töissä näitä ohjelmia haalimassa.

Lopetan dokumentin katsomisen siihen, kun itsensä ylipainoiseksi syöneet naiset kävelevät maantien laitaa lapset selässä kohti jotakin. Eihän tuollaisen touhun tukeminen ja ymmärtäminen ole yhdenkään suomalaisen vastuulla.

Massojen vaellukset on saatava pysäytettyä ajoissa puuttumalla väestönkasvuun ja despoottien johtamiin hallituksiin kovin toimin.  Muuten on tuho edessä kaikilla.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu