Edullista keskusta-asumista Helsinkiin muuttajille

Helsingin kaupunki on edistänyt edullisten sopivan tilavien keskusta-asuntojen tuloa pääkaupungin ydinkeskustaan.

Kaupungin ja rakennusyhtiön yhteistyönä on tuotettu korkeaa laatua kilpailukykyiseen hintaan vihreään ympäristöön.

Asunnot sopivat mainiosti esimerkiksi jo iäkkäälle henkilölle, joka haluaa muuttaa maalta lähelle keskustan palveluita ja  kulttuuritarjontaa myytyään muutamalla kymppitonnilla ehjän omakotitalonsa.

Asuntoesimerkki alla on jo vuosia vanhaa tuotantoa, mutta oiva työttömälle maahanmuuttajalle, jonka vuokran maksaa Kela. Kaupungin johto Sinnemäen ja Vartiaisen ponnistuksilla haluaa tällä tarjonnalla vähentää Helsingin asumisen segregaatiota.

 

https://www.etuovi.com/kohde/20388511

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu