Eduskunnan onneton rasismikeskustelu

Oli hyvin säälittävää kuunnella rasismikeskustelua, jossa kansanedustajat esittivät kysymyksiään, väitteitään ja luulojaan hallitukselle. Se oli tympäisevä show.

Opposition käytös ei millään tasolla kunnioita vaalitulosta. Vasemmisto, vihreät ja keskusta eivät joko tyhmyyttään tai sitten ylimielisyyttään tajua miksi Perussuomalaiset ja Kokoomus saivat äänensä. Syynähän oli selkeä protesti aiemman hallituksen politiikalle.

Masentavaa keskustelussa oli arvojankutus, jolla yritettiin jatkaa hallituksen kaatamista. Mitään asiallista syytähän siihen ei ole. Suomessa rasismi on hyvin mitätön ilmiö verrattuna muihin maihin. Kun matkustaa paljon maailmalla oppii tämän.

Lopultakin on selvää, että emme voi estää, mitä ihmiset ajattelevat, puhuvat tai kirjoittavat. Se ei vain onnistu. Kansalaisten näkemykset  vaihtelevat paljon, samoin kokemukset. Näistä on voitava ilmaista kantansa ilman rangaistuksia.

On ikävää, että rasismi sanana ja käsitteenä on levitetty kuin  pitsataikina kattamaan enemmän ja enemmän. Sen seurauksena kyllä voidaan lisätä helposti rasismin tilastollista määrää ja kääntäen.

Suomen oikeiden ongelmien määrä on suuri eikä rasismi kuulu niihin. Maamme talous on täysin kuralla eikä meillä ole varaa velaksi ylläpitää ulkomaista väkeä sukuineen. Ratkaisu ei ole verotuksen kiristämisessä.

Suomen hallituksen tärkein tehtävä on pitää huolta suomalaisista eikä muualta tänne haluavista perheineen. Tämä kertoo sen, että kunkin on  mentävä kotimaassaan tarpeissaan ohi siirtolaisten. Näin on kaikkialla  maailmalla.

On siis oikein eikä rasismia,  vaikkapa tukea taloudellisesti suomalaisia nuoria, jotta näillä on varaa hankkia lapsia joutumatta köyhyyteen eikä rakentaa talouttamme siirtolaisten varaan, joiden työllistyminen on heikkoa.

***

Eduskunnan ja hallituksen on syytä lopettaa turha moraalipatsastelu ja keskittyä kansakunnan oikeisiin ongelmiin.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu