Kirjaudu blogeihin

Tiedote

Uuden Suomen vaalikone julki – Etsi ehdokkaasi eurovaaleissa

Edustaja Teemu Keskisarja ilahduttaa

Edustaja Keskisarja on perin ilahduttava tapaus Suomen muuten niin umpitylsien ja heikkolahjaisten poliitikkojen joukossa. Hän loistaa aitoutta verrattuna vihervasemmiston arvojankuttajiin nähden, ihmisten, joille Suomen etu on täysin toisarvoinen. 

”Puhuu sillain, että tavallinen kansakin ymmärtää. Ei sievistele.”
Samaa sanovat muutkin. Keskisarja uskaltaa sanoa. Vetää mutkia suoraksi. Uskottava. Rehellinen.

**

”Tarjoilen siedätyshoitoa tekoloukkaantujille. Ja niitähän piisaa yhteiskunnan kaikilla kulmilla. Tekoloukkaannutaan jostakin n-sanasta, jolla ei ole suomen kielessä mitään kielteistä kaikua.”

”Mä en soita koskaan puhelimella kenellekään.”

”Mä en ole somessa.”

”Sähköpostistakaan en pidä.”

Aiemmin Keskisarja veloitti osasta puheistaan muutamia satoja euroja, nykyään hän ei pyydä palkkiota.

*

Vaalikampanjan aikaan Keskisarja piti luentoja presidenttien historiasta mutta pidättäytyi arvioimasta ehdokkaita.

”Mulle ei sovi jakaa mainoksia tai pitää pipoa päässä ja mielistellä, ylistää ihmistä, jonka kirjoituksia arvostan mutta jota en mieskohtaisesti tunne lainkaan.”

”Heppu nimeltä yhteiskunta ähkii ja kykkii housut kintuissa”, Keskisarja aloitti.

Oikeistolaisia ovat monet muutkin näkemykset. Keskisarjalle ei kannata puhua leikkauksista.

”Se on säästämistä! Ja myös velkaantuminen on vähättelevä ilmaus. Se on tulevilta, syntymättömiltä sukupolvilta varastamista.”

”Tämä tulee menemään suuren romahduksen kautta. Pidän Suomen talouden perikatoa aivan varmana.”

**

Yliopistojen leikkaukset? Keskisarja on aiemmin toivottanut ne tervetulleiksi, mutta sanoo nyt, ettei yliopistossa ole ”turhia aineita” vaan byrokraattis-hallinnollisen työn taakka.

Uskonnon merkitys? Kirkkoon muutama vuosi sitten liittyneestä Keskisarjasta Suomi on luterilaisuuden tuotos, kun taas Afganistan, Irak ja Somalia ovat hänestä ”islamin hedelmiä”.

***

”Kotoutusteollisuus ja rasismin vastainen industrialismi on käytännössä syntynyt verorahojen kuppaamiseen. Niillä ei ole mitään tekemistä yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon kanssa.”

Hänestä Suomeen saapuva työläinen, opiskelija, avioituja tai matkailija ei tarvitse tällaisia ”höpöjuttuja”. He voivat hänestä opetella uuden kotimaansa kielen itsekseen.

”Ja jos somalit, irakilaiset, afgaanit rakastavat lähtömaansa kulttuuria, kuten kaikin mokomin pitääkin, niin perustakoot omalla ajallaan ja omalla rahallaan yhdistyksiä samalla tavalla kuin amerikansuomalaiset perustivat teatterinsa ja sanomalehtensä sata vuotta sitten.

****

”Jos elo kantakaupungin opiskelijayksiössä ahdistaa eikä ilmainen opiskelijalounas maita, niin tämä talousarvio kannustaa opiskelijoita menemään töihin tai jopa valmistumaan etuajassa”,

Keskisarja on ehkä liiankin viisas, vastuullinen ja rehellinen mies Suomen valtakunnan politiikkaan.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010111815.html

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu

Kommentit (40)

Kommentoi

Sinun täytyy kirjautua sisään, jotta voit kommentoida.
 1. EeroPyykkl
  Eero Pyykkölä #4121826

  Keskisarja on uusi Hakkarainen.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Juha Hytönen
   Juha Hytönen #4121829
   Vastaus kommenttiin: #4121826

   Vertaus ei osu. Keskisarjalla on kovat näytöt tutkijana, vaikka habitus onkin samanlainen kuin Hakkaraisella. Hakkaraisen kommentit ovat lähinnä oppimattoman kansanmiehen avautumisia, Keskisarjan ronski kielenkäyttö hämää, sillä hän taustoittaa ja perustelee hyvinkin tarkasti sanomisensa.

   Ilmoita asiaton viesti

   • KimmoHoikkala
    Kimmo Hoikkala #4121835
    Vastaus kommenttiin: #4121829

    Keskisarja haukkuu työkseen nuoria kansanedustajana. Hänen haittansa voi olla melko suuri yhteiskunnalliselle ilmapiirille ja tämän Keskisarja varmasti lukeneena miehenä tajuaa.

    Ilmoita asiaton viesti

    • emailjuuso
     Juha Hämäläinen #4121837 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #4121835

     Keskisarjaa eivät yhtään liikuta nuoret työkuntoiset uhriintujat ja tyhjänpäiväisistä valittavat..Tässä hän toimii juuri oikein.

     Ilmoita asiaton viesti

    • Juha Hytönen
     Juha Hytönen #4121851
     Vastaus kommenttiin: #4121835

     Keskisarja on oman ikäluokkani edustaja ja jollakin tapaa itsekin vieroksun nykyisten opiskelijasukupolvien valitusvirsiä. Jotenkin ajatus siitä, että opiskeluaikana pitäisi pystyä elämään taloudellisesti melko huolettomasti ei oikein tunnu perustellulta. Olisiko nyt syynä se, että nopeammin töihin päätyvät ammatillisen puolen valinneet asettavat riman korkealle, heillä kun palkka voi parikymppisenä olla varsin hyvä ja elintaso paljon korkeampi kuin korkeakoulussa paahtavalla, mene ja tiedä…

     Ilmoita asiaton viesti

     • KimmoHoikkala
      Kimmo Hoikkala #4121852
      Vastaus kommenttiin: #4121851

      Elämmekö nyt 2020-lukua vai käännetäänkö aikaa taaksepäin? Resilienssi on jostain syystä nuorisollamme puutteellinen tällä aikakaudella vai johtuuko tämä käyttäytymistoleranssin väljyydestä?

      Terveisin sotaveteraanin poika (isäni palvelusaika 4 vuotta 7 kuukautta 24 päivää + laivastossa värvättynä vuoden miinanraivaajalla) vrt. oma palvelusaikani 362 vrk

      Ilmoita asiaton viesti

     • emailjuuso
      Juha Hämäläinen #4122014 Kirjoittaja
      Vastaus kommenttiin: #4121851

      Kyllä syyt ovat tällaisia. Lisäksi on hyvin yleistä ajatella, että kaikilla on oikeus vähän kaikkeen ja sen antaa yhteiskunta, jollei itse saa aikaiseksi tai viitsi.

      Ilmoita asiaton viesti

   • JuhaMakkonen1
    Juha Makkonen #4121853
    Vastaus kommenttiin: #4121829

    Keskisarjan ronski kielenkäyttö hämää, sillä hän taustoittaa ja perustelee hyvinkin tarkasti sanomisensa.
    ——————————–

    Tässä jäi kyllä taustoittamiset ja perustelut kertomatta:

    ””Kotoutusteollisuus ja rasismin vastainen industrialismi on käytännössä syntynyt verorahojen kuppaamiseen.”

    Ilmoita asiaton viesti

    • emailjuuso
     Juha Hämäläinen #4122021 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #4121853

     Oikeassahan Teemu on. Meillä on valtava tarpeeton kotoutusteollisuus. Ei sellaista ole maailmalla tarjolla vaan muuttaja kotouttaa itsensä.

     Ilmoita asiaton viesti

   • Kommentti piilotettu
 2. KimmoHoikkala
  Kimmo Hoikkala #4121834

  Otsakkeessa etunimi ilmeisesti väärin, kun Teemu on kunnostautunut renttupukeutumisellaan eduskunnassa.

  Ilmoita asiaton viesti

 3. TimoKohvakka
  Timo Kohvakka #4121836

  Kun luin lehdistä miten Keskisarja mollasi Turkua ajattelin juttujen perusteella Keskisarjan lyöneen yli. Mutta kun katsoin videon esiintymisestä, näkemys muuttui päinvastaiseksi.

  Keskisarjan puhe oli poikkeuksellisen teatraalinen kansanedustajan puheeksi. Taidetta suorastaan, mutta eihän sitä viaksi voida laskea. Omasta mielestäni puhe oli sävytetty hyväntahtoisella Turku-huumorilla.

  Ilmoita asiaton viesti

 4. buimonen
  Börje Uimonen #4121868

  Tekemällä itsestään valtakunnan pellen voi toki ilahduttaa ihmisiä. Jos politiikassa pitäisi saada hommia hoitaakseen, niin taitavat jäädä ansiot tyhjän huuteluksi.

  Ilmoita asiaton viesti

   • buimonen
    Börje Uimonen #4121884
    Vastaus kommenttiin: #4121872

    Politiikka on joukkuepeliä. Sitä epäsosiaalinen Keskisarja ei osaa, halua tai kykene pelaamaan. Pellenä saa huomiota, muttei tuloksia. Suomalaisten onneksi niin.

    Ilmoita asiaton viesti

     • emailjuuso
      Juha Hämäläinen #4122026 Kirjoittaja
      Vastaus kommenttiin: #4121939

      Sosialismissa ei kukaan halua kuulua joukkueeseen. Siellä börjet pakottivat siihen ja valvoivat konepistoolit kourassa rajoilla, ettei kukaan pääse karkuun joukkueesta.

      Ilmoita asiaton viesti

 5. MattiVillikari1
  Matti Villikari #4121869

  Aivan piristävä poikkeus pönäköistä kansanedustajista. Sellaisia ei ole ollutkaan sitten Veikko Vennamon, Georg.C. Ehrnrootin ja Tuure Junnilan.

  Uskottavuutta lisäisi jos Teemu voisi jatkossa pelkän kritisoivan kritiikin lisäksi esittää myös rakentavaa kritiikkiä sillä omalla kansankin ymmärtävällä tyylillään. Pieni vinkki Teemulle että voisi kertoa meille miten vassarit pystyvät nyhjäämään tyhjästä, eli vertaus historiaan ja erityisesti erääseen parooniin, joka kiskaisi itsensä tukasta ylös hevosineen päivineen.

  Ilmoita asiaton viesti

 6. toivo taipale
  Toivo Taipale #4121895

  Pikkusieluiset teeskentelijät pelkää Keskisarjaa.

  Ilmoita asiaton viesti

  • Jarkko Nikkilä
   Jarkko Nikkilä #4123468
   Vastaus kommenttiin: #4121895

   ”Pikkusieluiset teeskentelijät pelkää Keskisarjaa.”

   Voin haastaa Keskisarjan milloin tahansa julkiseen väittelyyn aiheesta ”Kristinuskon valtiota vakauttava ja vaurastuttava vaikutus Ugandassa, Haitissa ja Filippiineillä.”

   Tämä siis liittyen siihen harhaluuloon että luterilaisuus olisi jotenkin sen takana että olemme liberaali länsimaa. Uskovaiset vatipäät ovat olleet inhimillisen kehityksen suurimpina jarruina keskiajalla, Suomen itsenäisyyden aikana ja ovat sitä edelleenkin.

   ”Kirkkoon muutama vuosi sitten liittyneestä Keskisarjasta Suomi on luterilaisuuden tuotos, kun taas Afganistan, Irak ja Somalia ovat hänestä ”islamin hedelmiä”.”

   Ilmoita asiaton viesti

 7. Ukkram09

  Sananvapaus on taas kortilla, kommenttini piilotettiin kun toin esille Hakkaraisesta tietoja jotka löytyvät ihan Wikipediasta.

  Ilmoita asiaton viesti

 8. MikaLamminp

  Kyllähän känniääliöille on perinteisesti Suomessa naurettu. Kännissä ja läpällä niitä myös äänestetään.

  Ilmoita asiaton viesti

  • emailjuuso
   Juha Hämäläinen #4122029 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4121966

   Teemun historiakirjoitukset pelkästään ovat korkeaa luokkaa verrattuna esim turkulaisen vihreän homoeroottiseen romaanituotantoon, jonka tunnet.

   Ilmoita asiaton viesti

    • emailjuuso
     Juha Hämäläinen #4122377 Kirjoittaja
     Vastaus kommenttiin: #4122284

     Kyllä minä Teemun tuotantoa olen lukenut. Toki homoerotiittisia kirjoja en lue. Jos ja kun ne kertovat miesten välisestä erotiikasta niin minulla on eri käsitys siitä mikä on eroottista; kiihokas, himoittava, kiimalnen, kutkuttava .

     Ilmoita asiaton viesti

       • MikaLamminp
        Vastaus kommenttiin: #4122384

        Mielikuvitus on ihmiskunnan suurin voimavara. ”Etäämmältä katsoen mikään ei tunnu oudommalta tai ihmeellisemmältä kuin se, että kaikkein menestyksekkäin viihdyttäjämme tarjoaa (siihen edes pyrkimättä) vaihtoehtoisen näkemyksen Vanhan ja Uuden testamentin sekä Koraanin selonteoille ihmisluonnosta ja ihmisen kohtalosta. Jahve, Jeesus ja Allah puhuvat arvovallan äänellä, kuten myös Hamlet, Jago, Lear ja Kleopatra, vaikkakin toisessa mielessä. Shakespeare on vakuuttavampi, koska hän on ilmaisultaan täyteläisempi; hänen retoriikkansa ja mielikuvituksensa voimavarat ovat suuremmat kuin Jahven, Jeesuksen ja Allahin, mikä saattaa kuulostaa rienaavammalta kuin se mielestäni onkaan. Hamletin tajunnassa ja kielessä, jolla hän ulottaa tämän tajuntansa kauemmaksi, on enemmän laajuutta ja eloisuutta kuin jumaluudet ovat tähän mennessä kyenneet osoittamaan.” Harold Bloom, Lukemisen ylistys (How to Read and Why, 2000, suom. Kalevi Nyytäjä 2001)

        Ilmoita asiaton viesti

       • Jarkko Nikkilä
        Jarkko Nikkilä #4123488
        Vastaus kommenttiin: #4122384

        ”Romaanikirjallisuus ei ole tärkeää sen vertaa kuin Aku Ankkakaan. Mielikuvituksen tuotteita molemmat.”

        Voi hyvänen aika näitä Hämäläisen ulostuloja. Sivistymättömyydellä on monia muotoja ja tuossa näkyy yksi.

        Väität siis oikeasti, että Väinö Linnan romaanit Täällä Pohjantähden alla tai Tuntematon sotilas ovat tärkeydessään samaa sarjaa kuin Aku Ankat? Tai Mika Waltarin Sinuhe Egyptiläinen? Tai Aleksis Kiven Seitsemän veljestä? Tai George Orwellin 1984? Tai J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta? Tai Mihail Bulkagovin Saatana saapuu Moskovaan (”Mestari ja Margarita”)? Victor Hugon Les Miserables? Ernest Hemingwayn Vanhus ja meri? Erich Maria Remarquen Läsirintamalta ei mitään uutta?

        Edellämainituilla romaaneilla (ja tuhansilla ja taas tuhansilla muilla romaaneilla) on siis sinun mielestäsi ollut yhtä tärkeä sivistyksellinen ja kulttuurinen vaikutus maapallon ihmisiin kuin Aku Ankalla? I beg to differ.

        Ilmoita asiaton viesti

 9. emailjuuso
  Juha Hämäläinen #4122137 Kirjoittaja

  Miten ne minuun liittyvät?

  Ilmoita asiaton viesti

  • emailjuuso
   Juha Hämäläinen #4122220 Kirjoittaja
   Vastaus kommenttiin: #4122137

   Jos kirjoitan mitä Teemu sanonut itsestään niin se tarkoittaa, että jokainen voi lukea, mitä Teemu sanoo itsestään, mutta se ei minusta kerro.

   Ilmoita asiaton viesti