Ei hätää Supo vahtii meitä kumppaneineen

Ääriryhmien teot ovat saaneet taas julkisuutta, vaikka nuo teot ovat täysin päivittäisiä olleet jo vuosikymmenet.

Supon pomo Pelttari lunastaa hallituksen odotukset kertomalla kuinka äärioikeiston terroririski on kovassa nousussa. Sivumennen hän mainitsi USn haastattelussaan tänään, että on tuota islamiinkin liittyvää riskiä vielä vähän jäljellä.

Pelttari ei vaan kerro näiden ryhmien terrorin määrän eroa, joka on tuhatkertainen islamiin liittyvien iskujen osalta globaalisti.

Näin vaalien olla onkin syytä varoittaa kansaa sen tehdessä äänestysvalintoja. Tiedä mitä niistä persuistakin tulee, jos pääsevät valtaan. Voi alkaa päitä tippua Suomen toreilla ja tapahtuu ties mitä kauheaa.

Pelttari on kuitenkin viilannut urkinnan suojaksemme ja sanoo, että ”Suomeen on sijoitettu pysyvästi useita kymmeniä ulkomaisten tiedustelupalveluiden työntekijöitä.”. 

Eli meidät turvaa lännen tiedustelu.

 

+1
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu