Ekonomisti Kurrosen on paras pysyä tontillaan

Meillä tasavallassa mellastaa ainakin yksi kovaääninen ekonomisti, joka on ottanut asiakseen opettaa ja kurittaa EUn köyhimpiin kuuluvaa kansaa eli suomalaisia. Hän on EVAn ekonomisti Sanna Kurronen.

Juuri kukaan ei tiedä kuka on Kurronen. Niin heikosti tunnetusta asiantuntijasta on kyse, mutta media silti luovuttaa hänelle kritiikittä runsaasti palstatilaa ja auktoriteetin roolin.

Oudointa on, että ekonomisti ryhtyy kouluttamaan suomalaisia  ympäristöasioissa niitä lainkaan tuntematta.

Kurrosen opetusten mukaan ei polttoaineiden hintoja pidä keinotekoisesti laskea vain siksi, että hinnat ovat pilvissä ja nousemaan päin, ei vaikka kansalta loppuvat rahat. Kansan olojen helpottaminen on Kurrosen mielestä ”typerää”.

Lisäksi Kurronen luulee hintojen ja verojen laskun menevän Putinin hyväksi. Näinhän ei todellakaan ole.

Ekonomisti onkin sotkeutunut aiheeseen, jota hänellä ei selkeästikään ole kyky ymmärtää kokonaisuutena. Hän ei tajua, että polttoaineiden hinnat ovat nimenomaan keinotekoisesti korkeat.

Bensiinin hinnasta oli kesäkuussa 2022 veroa 56%.

Kun raaka-aineen hinta nousee  halitsemattomasti vauhdilla niin luonnollisesti valtiovallan on tällaisessa tilanteessa laskettava verojen osuutta, jotta tilanne hieman helpottaa kansalaisen kannalta.

Suomalainen joutuu autoaan  käyttämään usein halusi sitä tai ei, eikä moni meistä asu Kalliossa Jopo-matkan päässä lähes kaikesta.

**

Kurrosen oppi hintojen pitämisestä keinotekoisesti korkeina, on perustettu tyhjän eikä faktojen päälle.

Suomalaisilla ei ole mitään kiirettä vähentää autoiluaan ja energian käyttöään ilmastonmuutoksen takia.

Meillä ei ole siihen edes mitään mitattavissa olevaa vaikutusta, koska meitä on niin vähän. Koko kansamme voitaisiin poistaa elävien kirjoista eikä tällä olisi mitään positiivista vaikutusta Maan  ilmaston lämpenemiseen.

Suomalaiset ovat hoitaneet ympäristöasiansa erinomaisesti lisääntymällä vastuullisesti. Nyt on muun maailman aika sille USAsta, Kiinaan, Intiaan, latinalaiseen Amerikkaan ja Afrikkaan. He kantavat vastuun eikä Suomen kansa ekonomisti Kurrosen ja  Marinin hallituksen johdolla.

Päästökiintiöiden rinnalle päästökaupassa  tarvitsemme kiintiökaupan ihmisten lisääntymiselle ja väestön määrälle per km2. Näillä alueilla on pystyttävä merkittäviin vähennyksiin kuten on vaadittu CO2-päästöjenkin osalta.

Näillä hyvillä perusteilla meillä on Suomessa runsaasti käyttämättömiä kiintiöitä päästöillemme.

**

Suomen kokonaistilanteessa on huomioitava myös muun energian hinnannousu, josta odotetaan todella rankkaa parempituloisillekin eikä vain mökin mummoille, joilla on vain kansaneläke.

Olemme tässä tilanteessa vain ja ainoastaan kyvyttömien hallitusten takia, jotka eivät ole huolehtineet ajallaan vaihtoehtoisten energialähteiden saatavuudesta, eivätkä ole lukuisista varoituksista huolimatta välittäneet Venäjän energiatoimituksiin liittyvistä riskeistä pätkääkään.

Poliitikot syyttävät ongelmistamme Putinia, vaikka he ovat itse Suomessa ja EUssa tehneet päätöksiä, jotka ovat saattaneet meidät tähän järjettömään  riippuvuussuhteeseen. Kukaan poliitikko ei voi vakavissaan väittää, etteikö riskeistä tiedetty.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/ekonomisti-sanna-kurronen-polttoaineen-hinnan-keinotekoinen-laskeminen-typeraa/2ee90d5d-6419-4cb5-8227-ef28a48f4d9a

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu