Eläimiin sekaantumisen tulee aina olla vakava rikos

Persut yrittivät esittää zoofiliaa eli eläinten seksuaalista hyväksikäyttöä koskevaa lakia. Moni ei tiedä, että eläimiin sekaantuminen on Suomessa täysin laillista. Eduskunta tyrmäsi esityksen. Se vetosi siihen, että uusi eläintensuojelulaki tiukkenee. No sehän on harhautusväittämä.

Kyse ei tässä ole pelkästään eläinten pahoinpitelyn eli fyysisen vamman tuottamuksista vaan eläimen henkisestä hyvinvoinnista, ihmisten etiikasta ja  moraalista sekä esimerkistä yhteiskunnassa, mutta myös terveestä järjestä.

Eläimiin sekaantuminen eli seksiaktit niiden kanssa ovat kaikin mittarein yhtä rikollisia kuin lapsen tai kehitysvammaisen hyväksikäyttö ja raiskaus.

Eläinseksistä tulee aina seurata ehdoton vankeusrangaistus ja elinikäinen eläintenpitokielto.

Eläimiin sekaantuja tarvitsee tuomion lisäksi psykiatrista pakkohoitoa. Perversio voi helposti muuntua mm pedofiilisiksi teoiksi, joissa myös käytetään seksihimoihin puolustuskyvyttömiä. Toimintamenetelmä on siis sama.

Olen käsittänyt, että Seta ry on yksi osapuoli, joka tukee maassamme rappion edistämistä. Se ei ole yllätys vaan eduskunnan vastuuton toiminta ilmiselvässä asiassa on yllätys ja pettymys.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu