Elätämmekö mieluummin EUn ulkopuolelta tulevia

Taideprojekti kerjäläisille

Hesari kirjoitti tänään taiteilijasta, joka vetää valokuvaprojektia romanialaisille naisille, jotka ovat Suomessa pulloja keräämässä ja kerjäämässä kadunkulmissa, osa ilmeisesti lapsineen.

Tämä herätti ajatuksen siitä onko tämä se progressiivisen vasemmiston näkemys köyhien hoidosta Suomessa.

On naurettavaa esittää kerjääminen ja pullojen bongaus jonain elämäntapana tai kulttuurina tai edes kohtalona. Kaiken huippu oli artikkelissa nyyhkytarina naisesta, joka joutunut ottamaan poikaystävän turvasyistä. Muita syitä ei ollut. Suomen naisetkin ovat varmaan parisuhteessa mieheen vain turvasyistä viherpuna-feministien mukaan.

Ensinnäkään kerjäläisporukka ei kuulu kaduillemme ja toisekseen kyllä meiltä heille oikeitakin töitä löytyy, jos niihin viitsii tarttua.

Joku luulee Hesarin kirjoituksen olevan edistyksellistä. Sitä se ei ole vaan hapuilua takaisin 150 vuotta aikaan, jolloin kaduillamme oli kantasuomalaisia kerjäläisiä. Viherpunapoliitikot ilmeisesti kaipaavat niitä aikoja takaisin ja niin, että kerjäläiset ovat nyt monikulttuurinen ryhmä rikastuttamassa Suomen köyhälistöä.

Jos me ruokimme, puemme ja asutamme massoittain afrikkalaisia ja Lähi-idän nuoria työkykyisiä poikia niin miksi emme ota Bulgarian tai Romanian köyhiä Suomeen samaan hoitoon. Hehän ovat EUn kansalaisiakin.

Mummoille myös iPhonet ja Kelan rahoilla käytetyt Opelit sekä Kelan Visa. Ennemmin heille sen suon kuin ikinä terveille nuorille pojille.

 

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu