Suomen kansa ei ole hyväksynyt EUn liittovaltiokehitystä

Katsoin tuoreen videon eilisestä FIXIT -mielenosoituksesta. Tilaisuus pidettiin eduskuntatalon edessä. Siinä puhui joukko lähinnä tavallisia kansalaisia EUn liittovaltiokehityksestä, jota he eivät voi hyväksyä. Ajattelin ensin voiko tavallinen yksinkertaisena pidetty kansamme sanoa mitään järkevää EU -aiheesta.

Kuunneltuani videon jäin miettimään onko suomalaisilta koskaan kysytty suostumusta nykyiselle EUn komentomallille.

Olemmeko hyväksyneet tuhoisan euron tekohengityksen, muiden EU -maiden velkojen maksun ja näiden velkojen takauksen, Euroopan pankkien pankkituet verovaroilla sekä ottamalla lainaa, massamuuton kehitysmaista ja muuttajien elättämisen, pakottavan EUn lainsäädännön, epädemokraattisesti valitut EUn virkamiehet ja johdon, EUn vallan keskittämisen Saksalle ja Ranskalle, EUn verotusoikeuden Suomessa,  itsemääräämisoikeuden menetyksen 2% äänivaltaa vastaan tai suuryritysten lobbareiden huseeraamisen EUn hallinnossa laatimassa itselleen mieluista politiikkaa ja lainsäädäntöä.

Lopultakin kysyn, olemmeko hyväksyneet, että EUn byrokraatit määrittelevät mitä saamme ajatella, kirjoittaa tai puhua.

Havaitsin, ettemme ole millekään näistä antaneet suostumustamme vaan omat poliitikkomme ovat tämän hulluuden hyväksyneet. Kuten eräs puhujista videolla toteaa, kyse on yksiselitteisesti maanpetoksesta. Jo tällaisen yrittäminen on perustuslakimme mukaan vakava rikos.

EU ajateltiin alunperin yhteismarkkinaksi, jossa tuotannontekijät kuten pääomat ja työvoima voivat liikkua vapaasti tuotteiden ohella. Kansa ei aavistanut mihin päädyttäisiin.

 

Eroa hallitus -mielenosoitus YouTubessa
https://youtu.be/WKbTo6tcCsQ

 

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu