Emme tarvitse nykyistä EUta

EUn alkuperäinen tarkoitus on täysin painunut unholaan 25 vuodessa. EUn tuli olla yhteismarkkina, jossa tavara ja palvelut liikkuvat vapaasti alueella. Mitään muuta merkittävää ei olisi tarvittu.

Schengen-alue on vain riski turvallisuudelle ja helpottaa tuntemattomien tunkeutujien sekä rikollisten vapaata vaeltelua alueen sisällä. Lisäksi EUn sosiaaliluukun voi valita tulija vapaasti kulloinkin avokätisimmästä veronmaksajien tappioksi.

EUn byrokratia on massiivinen eikä tuo muuta kuin ongelmia ja kustannuksia. Miljoonat määräykset rajoittavat kaikkea ja byrokraatit pitävät itsensä työllistettyinä tuottamalla aina vain lisää lakeja ja direktiivejä, joita kukaan ei tarvitse.

Suuryritysten 30.000 lobbaria Brysselissä yksistään pitävät suorilla kontakteillaan huolta yritysten eduista. Lobbarit liikkuvat vapaasti parlamentissa ja tapaavat päättäjiä ilman, että tietäisimme mitä he suhmuroivat ohi kansan edun.

EUn poliittinen valta on keskittynyt sen suurimmille jäsenille ja demokratia on  kadonnut täysin kansalta. Komissio tekee mitä lystää eikä sille voi mitään. Lisäksi komissio ja parlamentti pakkosyöttää arvojaan kaikille ikäänkuin olisi selvää, että kaikki kaipaisivat niihin ujutettuja  rappioarvojakin. Ei kaipaa.

EUn höpinä oikeusvaltiosta on sen oma keksintö, jolla käännetään totuus päälaelleen. Totuus on, että EU vei kansanvallan lopullisesti. Kansalaisten perusoikeudet on viety.  EUssa tehdään nyt töitä, että sananvapauskin viedään kansalta. EU päättää mitä saa puhua ja kirjoittaa  mitkä ovat oikeita nielipiteitä.

EUn uskomaton härskiys yhteisvastuissa ja tulonsiirroissa on kieroontuneen solidaarisuusideologian tuottama riesa, josta ei kansa ole koskaan ollut päättämässä, siltä ei koskaan kysytä mitään. Sama koskee elätettävien siirtolaisten määrää ja soveltuvuutta EUn kulttuureihin.

EUn yhteisvaluutta on fiasko kuten holtiton rahapolitiikka ja velaksi elo. Näiden laskua maksetaan pitkään korkean inflaation ja heikkenevän ostovoiman kautta. Niitä tulee seuraamaan työttömyys.

**

Euroopassa oli helppo liikkua jo ennen EUta. Matkustin itse 70-80-luvuilla jokaisessa Euroopan maassa. Suomen passia ei usein edes tarkastettu näytettyäni passin kannen rajalla. Saksan markka kelpasi maksuvälineenä lähes kaikkialla kuten dollari. Olin töissä ja opiskelin Euroopan maissa ja  olin perustamassa yrityksiä. Kaikki oli helppoa ilman EUtakin.

Koko EU-huuma meneekin helpoiten  täydestä alle 40v nuorisoon, joka ei muuta ole ehtinyt nähdä.

**

Täällä ei kannata omistaa mitään, nykyään ei edes metsää, josta saisi puuta millä kotinsa lämmittää, kun EU on sotkenut turvatun energiansaannin. Itse olen luopunut kaikesta. En halua joutua viherpunikkien ja EUn määräysten kohteeksi alueilla, jotka mukamas omistan, maassa, joka on mukamas itsenäinen.  Muita oikeuksiahan ei omistajalla Suomessa ole kuin verojen maksu ja lupien anelu joka asiaan.

Odotan, että Sanna ja tytöt vaativat muun Euroopan palauttavan luontonsa vuoden 1952 tasoon. Vesistöt puhtaiksi ja vapaiksi, metsät takaisin, suuri joukko tiestöä ja asuinalueita takaisin luonnontilaan.

Hallituksemme saa pitää tunkkinsa ja jatkaa mm. Intian, Kiinan, Venäjän, EUn suurten maiden ja USAn päästöjen, väestönkasvun  sekä luonnon tuhojen kompensointia suomalaisten selkänahasta. 

Odottaisin EUn johdon ja hallituksemme pitävän esillä ympäristötuhojen pääsyytä eli ylisuurta ihmisväestöä. Sitäkään ei haluta sanoa ääneen, vaikka se on tosiasia.

EUn ja WEFin mallin mukaan kansa ajetaan asumaan kaupunkeihin päällekkäin betonibunkkereihin Pohjoismaissakin, joissa kyllä tilaa riittäisi. Ahdistuneet ihmiset sairastuvat henkisesti, perheet hajoavat ja jo lähes puolet kaupunkilaisista on yksinasuvia. Heille tarjotaan  25-30m2 koppeja ”kodeiksi” tuhannen euron vuokralla ja näin vihreä aalto etenee.

Harvaanasutussa Suomessa auto on monelle välttämättömyys. Hallitus seuraa EUn ideologiaa orjallisesti ja haluaa kansalta pois liikkumisen vapauden ja kansan hankeen polkupyörien päälle kuten P-Koreassa. Itse ministerit kyyditään loistoautoilla ja edustajammekin ajelevat vapaasti takseilla ja lentävät milloin lystäävät.

Maria, Sanna, Tuppuraiska sekä Haavisto kiilapoikana voivat leikkiä  pelastavansa maailman. Brysselistä ja Berliinistä he saavat kulloinkin ohjeet EUn kepposten toteutukseen ja lisäideoita WEF Schwabilta, joka on totalitaristi. Suomen etu ei kuulu heillä koskaan agendaan.

Totalitäärinen ideologinen EU on kuin syöpäkasvain. Jollei sitä leikkaa ajoissa, menee rahat ja henki.

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu