Esko Aho Hiihtoliiton johtoon 2045

Nykyisin työurien pituutta halutaan lisätä tuntuvasti. Meiltä puuttuu vain poliitikkojen ja nokkamiesten esimerkki tästä kansalle. 

Tarvitsemme suunnannäyttäjiä yhteiskunnan muuttamiseksi ja kestävyyvajeen poistamiseksi. Sen sijaan, eliitti jää usein golfia pelaamaan jo 60v iässä niin toisinkin he voisivat toimia.

Bernie Ecclestone, joka kaupallisti F1 -ajot nykyiseen muotoonsa ja tienasi miljardiomaisuuden, pakotettiin siirtymään syrjään ns. kuolemaa odottamaan.

Sen sijaan hän 90v iässä hommasi itsensä taas naimisiin ja siinä samalla yhden lapsen lisää. Nyt 91v ikäisenä FIS eli kansainvälinen hiihtoliitto haluaa hänet johtoonsa.

**

Esko Aho voidaan palkata Hiihtoliiton johtoon vuonna 2045, jolloin hän on 91v iässä. Yritysjohtaja Aho voi näyttää silloin kykynsä, 80 -luvulla näytöt jäivät Hiihtoliitossa kuten ne jäivät myöhemmin Nokiassakin.  FISin johtoon ei suomalaisia varmaan kaivata ketään.

 

https://www.iltalehti.fi/formulat/a/3bb290fb-8f26-4b17-b173-e86b612a10eb

 

+7
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu