EU käy hybridisotaa Englantia vastaan

Brysselin väki on pitkään käynyt siirtolaisilla sotaa Englantia vastaan. Englannin erottua EUsta tämä härski luvattomien laskeminen Englantiin  jatkuu edelleen. EU laskee isot laumat laittomia tulijoita veneilemään Ranskasta Kanaalin yli Englantiin.

Tänä vuonna pelkästään soutajia on laskettu Englantiin rantautuneen yli 17.000. Viime vuonna heitä oli noin 8.500. Näiden lisäksi on Englantiin tietenkin tullut liuta väkeä, jota ei saatu kiinni koskaan.

Valko-Venäjän hybridivaikuttaminen elintasopakolaisilla jää kyllä pahasti toiseksi. On muistettava, että britit ottivat aiemmin vuositolkulla 170.-300.000 muukalaista maahan. EUn ulkopuolelta on maahan tullut pitkään enemmisto värstä. Mitta tuli lopulta täyteen.

 

https://www.bbc.com/news/uk-england-kent-58713999

+2
emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen sekä moninkertainen mamu.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana aina yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu