EU on röyhkeä käenpoikanen pesässämme

EUn virkakoneisto on hyökännyt muutaman jäsenmaansa kimppuun, koska nämä rajoittavat vapaata kulkuoikeutta rajoillaan.

Syytettyinä ovat Belgia, Saksa, Tanska, Ruotsi, Unkari ja Suomi. EU vaatii näiltä mailta rajoitusten poistamista reilussa viikossa.

Kädenvääntö Schengenin kulkuoikeuksien rajoittamisesta on kovaa sekä naapurimaiden että EUn kanssa. Yllättäen Saksa on ottanut linjan, jossa se puolustaa kansansa etua, vaikka maa on tunnetusti ihmis- ja tavaravirtojen keskus EUssa. Saksa on kolmannen virusaallon nyt alettua estänyt rajan ylitykset väeltä Tirolista, Sloveniasta ja Tsekinmaalta.

Oheisesta tuoreesta kartasta näkyy missä EUn maista epidemia leviää nopeitten.

EUn viranhaltijat eivät hyväksy Schengenin alueella edes epidemian ja maiden väestön turvaamisen perusteella kulun estämistä kuten ehdottomia rajoituksia vaan kaiken pitäisi perustua kehoitukseen olla vapaaehtoisesti varovainen. Onhan tällainen näkemyskin täysin vastuuton.

EU tuntuu ajavan vain yritysten ja sijoittajien etuja. EUn kommentteja ovat:

”The commission published its guidelines in January recommending EU member states keep open their borders and only “strongly discourage” non-essential travel, with the option of imposing testing and quarantine requirements on travellers from areas with high levels of infection.”

Lisäksi komissio sanoo: ” Stricter controls presented a clear risk to the functioning of the single market in goods and people.”  Onko EU siis myös kulkutautien vapaa yhteisalue?

***

On tullut aika kysyä onko EUsta ja Schengenistä tullut yhteisen pesämme käenpoikanen. Se tietää puolestamme mikä on hyväksi kullekin valtiolle ja se uhkailee oikeustoimilla liiton jäseniä, jotka ovat itsenäisiä valtioita. Tilanne on merkki siitä, ettemme tarvitse tällaista liittoa.

EU on tuhonnut jo alueen ulkorajat massamuuton sallimisella ja tuota ennen sisärajat oli jo ovelasti poistettu.

Sen lisäksi alueen talous on tuhottu ja siirrytty tulonsiirtoihin ja yhteisvastuisiin kuten kommunistien keskusjohtoisessa itäblokissa aikanaan.

Me niitämme nyt sitä tuhoa ja sekasortoa mitä EUn äärimmäisyyspoliitikot kuten Guy Verhofstadt, Frans Timmermans ja Jean-Claude Junckers kylvivät viherpunaisten tukemina vuosikymmenet.

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu