EU pilaa itse alkuperäisen tehtävänsä

Liittovaltiosuuntaus on pienten jäsenvaltioiden vähäisenkin demokratian loppu. EUssa ei Suomen kokoisella kansalla ole mitään sananvaltaa. Se on matemaattinen totuus. Valta vain pienenee EUn laajentuessa.

EUn tehtävä oli perua 1957 perustetulta EECltä. Sen ydinajatus tiivistyi tullivapaaseen vapaakauppa-alueeseen. Me emme sen lisäksi tarvitsisi paljon muuta kuin hyvin pitävät ulko- ja sisärajat.

Schengen- alue on lähinnä helpotus laittomien mamujen vaelluksille EUssa ja vahva tuki kansainväliselle rikollisuudelle.

Aluetukipolitiikka on puhdasta sosialismia eli se perustuu vastikkeettomiin tulonsiirtoihin ja yhteisvelkaan. Kyse on kaikkein epäterveimmästä talouspolitiikasta, jossa lisäksi pesii valtava korruptio.

Yhteisvaluutta olisi voinut olla hyvä, mutta sen tukeminen yhteisvastuulla on hölmöläisten hommaa. Vahva valuutta on tulos vahvasta taloudesta eikä isoista keinotekoisista tukitoimista.

Kun EU ottaa niskalenkkiä kansallisvaltioista, se samalla ruokkii vahvasti kansallisuustuntojen nousua EUssa. Käy niinkuin ensimmäisen maailmansodan jälkeen mm Itävalta-Unkarille. Se oli väkivallalla yhdessäpidetty keskitysleiri lukuisille kansakunnille, uskonnoille ja kieliryhmille.

Lopulta se hajosi, kun isäntä hävisi sodan.  Niin käy EUllekin, jos se jatkaa kansallisvaltioiden avoimen määrätietoista hajottamistaan.

EUn vatiot ovat niin erilaisia, ettei niitä edes pidä pakottaa samaan muottiin, ei edes lainsäädännöltään tai massamigraation osalta. EUn päällepäsmäröinti on myös hyvin epädemokraattista toimintaa ja perustuu siihen, että komissio luulee tietävänsä, mikä on meille hyväksi, siis ihmiset, joilla ei ole mitään demokraattista sidosta EUn kansalaisiin eikä edes poliittista vastuuta teoistaan.

He ovat kuin Kremlin johtajat aikanaan, tosin hekin saattoivat saada niskalaukauksen tai jäähakun päähänsä, kun huonosti kävi.

Itsehän ovat EUn byrokraatit verta nenästään rassaamassa ideologiansa vuoksi. Seuraan huvittuneena miten he ajavat keulivan moponsa päin puuta.

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu