EUn ja Suomen itsetuhoinen arvopolitiikka murtuu Saksan talouden pettäessä

EU on ollut Saksan vietävissä Merkelin kaudella, mutta tälle itsetuhoiselle politiikalle on tulossa onneksi loppu myös Suomessa.

Saksa on valtavassa myllerryksessä Merkelin 15 vuoden valtakauden tuhotyön jäljiltä. Tämä nainen on tuhonnut Saksan kansan elintason ja varallisuuden arvo- ja solidaarisuuspolitiikallaan. Köyhyys on noussut 40% ja vanhusten köyhyys yli 80%.  Saksassa on valtava joukko työeläkkeellä olevia, joiden nettoeläke on korkeintaan 1.000€ kuussa. Sillä rahalla ei elä edes Lidlin ja Aldin kotimaassa.

Yhtään ei auta sekään, että Merkelin kaudella asumisen hinta lähti käsistä ja energian hinta on Euroopan korkein eli nousi 60%.

Yksityisten sairausvakuutusten kustannukset ovat nousseet rajusti vastoin aikaa 90-luvulla, jolloin niitä markkinoitiin edullisina ja kattavina. Nyt moni vanhus on joutunut kokemaan tämänkin huijauksen sairastuttuaan tavallista flunssaa vakavampaan krooniseen vaivaan.

Työttömyyden ja osa-aikatyön kasvu on ollut rajua jo paljon ennen koronaepidemiaa. Yhä useampi työssäkäyvä ei tule toimeen palkallaan tai yhdellä työllä.

Maan lakisääteiset eläkkeet ovat sikamaisen alhaiset ja saksalaisten keskimääräiset säästöt alemmat kuin Kreikassa tai Italiassa. Pelkästään Italiassa ovat keskivertoperheen säästöt lähes kolminkertaiset saksalaisiin verrattuna EKPn tilastoinnin mukaan ja kreikkalaistenkin tuplat.

Saksa on jo päättänyt laskea 2030 mennessä eläkkeet 43% tasoon ansiotuloista ja tavoittelee eläkeiäksi 70v ikää. Italiassa menevät miehet eläkkeelle 62v iässä ja naiset 58v nuorina. Lisäksi heidän eläkkeensä palkkavastaavuus on tupla Saksaan verrattuna.

Saksan työttömyys on noussut ennätyssuureksi. Autoteollisuudesta saa Merkelin hallinnon arvioiden mukaan kenkää puolet, joka tarkoittaa miljoonia työttömiä huomioiden autoteollisuuden koko tuotantoketjun. Saastuttava tuotanto on siirretty ulkomaille kiitos vihreiden, maihin joita ympäristömääräykset eivät koske lainkaan tai eivät kiinnosta. Näin on päästy Saksassa jopa nollapäästöihin.

Saksan vähittäiskaupassa on tehty lyhyessä ajassa kymmeniätuhansia konkursseja. Kaikesta tästä huolimatta Merkelin hallinto syytää satoja miljardeja ulkomaille lahjoituksina. Lisäksi kansantaloutta rasitetaan erittäin kalliilla  muuttoliikkeellä.

Tätä samaa hulluutta on matkittu Suomessakin. Merkel on väittänyt Saksalla olevan tähän varaa ja meillä Suomessa hallitus apinoi samaa valhetta. Tälle on onneksi tulossa loppu. Seinä viherpunikkien vastuuttomalle ja epäisänmaalliselle törsäilylle tulee pian vastaan, kiitos talouden realiteettien ja ihmisten sietokyvyn rajojen.

Merkelin toimet ovat johtaneet myös hajaantuvaan Eurooppaan. Hän piti sanansa sanomalla ”Wir schaffen das!”,  joskin ne tulkittiin pahemman kerran  väärin.

emailjuuso

Olen ICT-alalla leipäni Suomessa ja eri puolilla maailmaa tienannut helsinkiläinen ja moninkertainen mamu. Kannatan löyhää EUta ja vain hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Kaihdan puoluejärjestelmiä ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu