EUn määräyksille voi vaivatta sanoa myös ”Ei kiitos”

EUn järjetön toiminta ja määräykset ovat  päivittäisiä ja ne tuhoavat jäsenvaltioiden taloutta ja yhteiskuntaa demokratiasta puhumattakaan.

Nyt näyttää siltä, että byrokratian ja yhdenmukaisuuden takia Suomen tulee luopua erinomaisesta ja kattavasta pullonpalautusjärjestelmästä.

On täysin selvää, että Suomen on yksinkertaisesti kieltäydyttävä noudattamasta tällaisia määräyksiä.  Tämä on vain yksi lukuisista tapauksista.

On äärihelppoa sanoa ”Ei kiitos”.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ce46c5e2-a7c3-458d-99a7-f821d036558b

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu