EUn näpit irti Suomen metsistä

Aarniometsä eli primary forest (myös luonnontilainen tai koskematon metsä) on metsäalue, jonka puusto on saanut kasvaa täysin tai lähes täysin ilman metsänhoidollisia toimenpiteitä ja on siksi keski-iältään varsin korkea. (Wiki)

EUn aarniometsät ovat harvassa. Jostain kumman syystä EU haluaa kovasti huolehtia Suomen metsistä. Syy on se, että muut EUn jäsenmaat ovat tuhonneet luonnonmetsänsä jo vuosisatoja sitten.

Kun on omat luonnonvarat tuhottu niin vihervasemmistolaiset Brysselissä haluavat mennä toisten taskuille ja omaisuutta omimaan.

On outoa, että suomalaiset poliitikot puoltavat EUn määräilyä Suomen metsien osalta, mutta eivät vaadi muita jäsenmaita palauttamaan luonnonmetsiään vähentämällä rakennetun maa-alan määrää sekä vähentämällä väestöä tuntuvasti. Ne ovat niitä tapoja, joilla luonto säästyy.

EU toimii juuri toisin. Kaikkialla rakennetaan lisää. Kaupunkeja ja teollisuusalueita kasvatetaan. Tieverkostoa laajennetaan. Muuttajia haalitaan miljoonittain EUn ulkopuolelta. Luonto tuhotaan ihmisen toimien alta kaikkialla.

https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fefi.int%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Fmax_650x650%2Fpublic%2Fimages%2Fnews%2F2018%2FForestTypes_Macaronesia_PR2.png%3Fitok%3DBMz-wBHm&tbnid=z7p9BNEZGMF6ZM&vet=1&imgrefurl=https%3A%2F%2Fefi.int%2Farticles%2Fwhere-are-europes-last-primary-forests&docid=tA_XPOeJE1CW6M&w=460&h=650&source=sh%2Fx%2Fim%2Fm4%2F2&kgs=1a00cadd4e7de408&shem=abme%2Ctrie#vhid=z7p9BNEZGMF6ZM&vssid=mosaic

 

 

emailjuuso
Sitoutumaton Helsinki

Olen ict-alalla leipäni Suomessa ja maailmalla tienannut helsinkiläinen, moninkertainen mamu sekä pakolaisperheen poika.

Minulla ei ole ilmastopaniikkia eikä sota-ahdistusta. Identifioidun narttu samojediksi. Lisäksi olen työeläkkeellä oleva isä, vaari ja päivettynyt hetero. Olen setä-mies, en Seta-mies.

Kannatan löyhää EUta, itsenäisiä jäsenvaltioita ja lähinnä hyödyllistä hallittua maahanmuuttoa EUn alueelle. Pidän hölmöläisten hommana yrittää korvata ahkeruus ja taloudellinen toimeliaisuus tulonsiirroilla.

Kaihdan mielipiteen vapauden rajoituksia ja haluan, että vieraan vallan joukot sekä aseet poistetaan EUn alueelta. EUn on ryhdistäydyttävä ja hoidettava puolustuksensa itse.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu